Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Berbec

Azi trebuie să iei măsuri, dacă ai adunat datorii. Este timpul să pui deoparte mai mulți bani sau să vinzi ceva pentru a acoperi măcar o parte din datoriile pe care le ai către prietenii apropiați.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Taur

Profită de orice invitație sau situație deosebită, care te poate ajuta să te distrezi și să ieși din cotidian. Este vineri, iar Venus, patroana zilei de azi, este favorabilă pentru zodia ta și poate aduce vești bune.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Gemeni

Încearcă să scapi de obligațiile plictisitoare de azi. NU este o zi pentru muncă și griji. Ar fi bine să te delectezi cu activități mult mai plăcute și chiar să ieși în oraș, pentru mici cumpărături.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Rac

Este posibil să apară situații tensionate care vor afecta liniștea din familie. Încearcă să discuți cu soțul tău, fără ca cei mici să audă ce planuri faceți. Mai ales dacă sunt planuri să renunțați la unele activități preferate.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Leu

Simți că cineva te pune la încercare azi. Poate că a venit momentul să faci ceva deosebit și mai dificil pentru o persoană dragă, care te-a ajutat cândva. Interesează-te dacă are nevoie de ajutor și nu ezita.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Fecioară

În prima parte a zilei este bine să lămurești mai multe situații complicate de la serviciu și care este rolul tău în fiecare. Dar nu lăsa pe nimeni să te influențeze și să profite de pe urma muncii tale.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Balanță

Azi poți profita de experienţa unui coleg care te va scoate din încurcătură la serviciu. Fii ambiţioasă şi nu te mulţumi cu puţin. Dacă tot colaborezi cu un specialist, convinge-l că puteţi face mai multe împreună.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Scorpion

Trăieşti intens o nouă poveste de iubire pe care credeai că ai pierdut-o. Va fi o zi plină de pasiune. Vei avea mai puţin timp pentru problemele de birou, dar aici totul se desfăşoară conform planurilor. 

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Săgetător

Devii posesivă în discuţiile cu persoana pe care o iubeşti și îi dai de înţeles că nu eşti de acord să iasă nicăieri fără tine. Puţină gelozie nu strică niciodată, dar nu exagera când este vorba de plăcerile fiecăruia.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Capricorn

Fă-ţi o nouă listă cu priorităţi şi dorinţe neîmplinite, să nu uiţi de ele până la sfârşitul lunii! Dacă vorbești deschis despre ele cu persoana iubită sau cu familia ta, cu siguranță se vor găsi soluții să te ajute.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Vărsător

Oriunde mergi se discută despre bani, scumpiri și falimente. Te îngrijorează pesimismul prietenilor şi vrei să le schimbi atitudinea. Organizează o ieşire sau o excursie la munte să te destinzi.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Pești

Relaţiile de familie devin tensionate, mai ales dacă socrii tăi nu se înțeleg cu familia ta, cu părinții tăi. Dar Mercur te ajută să rezolvi aproape orice problemă personală și să împaci pe toată lumea.