Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Berbec

Este o zi importantă pentru decizii noi la serviciu. Trebuie să te ocupi de acte și documente importante, de clienți care pot veni cu investiții noi. Este o zi în care experiența ta poate aduce schimbări bune!

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Taur

Veniturile tale sunt destul de modeste, dar azi poți evita cheltuielile. Petrece timpul liber la o plimbare, fă sport cu cei mici în parc, vizionează un film bun, dar stai departe de magazine și mall-uri.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Gemeni

Dimineața, obligațiile de serviciu pot fi destul de obositoare și nu ai pe nimeni să te ajute. Dar după amiaza te poți relaxa la o cafea și la o discuție amicală cu unul dintre șefi care poate îmbunătăți lucrurile.

Horoscop 26 octombrie – zodia Rac

Ocupă-te de tot ce este necesar, dar mai puțin de treburile care necesită un efort fizic susținut. Ai grijă de coloana ta și evită să ridici greutăți. Apelează un taxi sau un prieten pentru cumpărăturile prea grele.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Leu

Vorbește mai puțin și ascultă-i pe ceilalți, mai ales dacă este vorba de copiii tăi. Chiar dacă nu știu ei prea bine să se exprime, au nevoie de cineva să le înțeleagă nevoile și să îi indrume.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Fecioară

Îţi faci cunoştinţe noi, câştigi un prieten sau te bucuri de protecția unei persoane cu influenţă. Este o zi în care Venus aduce oameni deosebiți în calea ta, aduce noutăți și vești bune.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Balanță

Vor fi câteva discuții mai tensionate la serviciu, dar trebuie să fii cât mai răbdătoare cu colegii lipsiți de experiență. Sunt persoane în care poţi avea încredere, pentru că niciuna nu are nimic de câştigat, dacă tu pierzi.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Scorpion

Este posibil ca tu să preiei conducerea unui proiect nou la locul de muncă. Marte arată că vei avea o zi bună pentru a începe noi activități sau pentru a găsi soluții diferite la problemele din trecut.

Horoscop 26 octombrie – zodia Săgetător

Vor fi momente mai neplăcute la serviciu. Munca pe care o depui nu este apreciată şi simţi că pierzi şanse frumoase pe care le câştigă alţi colegi. Încearcă să priveşti lucrurile din altă perspectivă!

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Capricorn

Simți că pierzi teren la serviciu și nu poți comunica prea bine cu colegii noi. Încearcă să te implici în alte proiecte sau să vii tu cu o idee care să fie agreată de șefi și care poate fi pusă în practică rapid.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Vărsător

Situaţia ta financiară se îmbunătățește, iar rudele pe care te bazai te vor anunța că te pot ajuta cu un proiect care necesită investiții mari. Poate că a venit momentul să schimbi mobila veche sau mașina.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Pești

Odihneşte-te sau ocupă-te de activităţi relaxante în timpul liber, împreună cu copiii. Marțea nu este ziua ta cea mai bună și nu este deloc indicat să te implici în treburi complicate și costisitoare.