Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Berbec

Vei avea o zi mult mai plăcută, dacă încerci să petreci timpul liber doar cu tine. Evită prietenii prea gălăgioși sau prietenii care tot timpul se plâng de problemele lor. Ai mai multă grijă de tine azi!

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Taur

Evită să dai sfaturi persoanelor care nu au nevoie de tine. Nu faci decât să devii agasantă. Mai bine îi lași pe fiecare să se descurce singuri, iar acest sfat este cu atât mai bun la serviciu în ziua de azi.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Gemeni

Îți cresc veniturile, se adună niște bani la buget, dar vor fi și câteva cheltuieli în plus și azi, și în weekend. Alege cu grijă ceea ce vrei să cumperi și încearcă să găsești alternative potrivite cu bugetul tău.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Rac

Vei avea câteva discuții cu persoanele apropiate de la serviciu. Se pare că vei afla tot felul de informații care îți vor fi de folos la momentul potrivit. Ascultă ce spun ceilalți și încearcă să nu îi contrazici degeaba.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Leu

Ai grijă de sănătatea ta, mai ales dacă dimineața nu te simți prea bine. Scăderea tensiunii sau a glicemiei nu sunt întâmplătoare. Încearcă să te programezi pentru analizele medicale cât mai repede.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Fecioară

Va fi o zi destul de obositoare și vei avea de a face cu persoane care încearcă să își ascundă adevăratele intenții. Nu te lăsa intimidată de vorbăria multă și de promisiunile lor false.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Balanță

Se pare că azi vei fi nevoită să lucrezi peste program sau să lucrezi la un proiect mai dificil. Ar fi bine să discuți cu colegii care au deja experiență și care știu mai bine cum să rezolve problemele rapid.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Scorpion

Tânjeşti după dragoste, dar primeşti prea puţină afecţiune. Dacă partenerul tău pare mai puțin implicat, încearcă să îl vrăjeşti cu o surpriză deosebită, la care nu se așteaptă și pe care o va aprecia mult.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Săgetător

Este mult de lucru în această perioadă și presiunile cresc. Dar nu te grăbi să preiei responsabilităţile unei colege de serviciu, chiar dacă ţi se pare că funcţia părăsită de ea îţi va reveni ţie.  

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Capricorn

Pregăteşti o surpriză pentru cineva drag şi nici nu te gândeşti că ai putea să te înşeli asupra gusturilor lui. Îţi place să cumperi ceva scump să îl faci să se simtă dator faţă de tine, dar nu știi cum va reacționa.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Vărsător

Sunt vremuri mai dificile la muncă și ai multe de negociat. Indiferent de client sau de contract, păstrează-ţi umorul pentru că zâmbetul tău frumos îi face pe celalți să spună “da” la negocieri.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Pești

Se întoarce în viaţa ta cineva care ţi-a provocat multe zile nefericite cândva. Gândeşte-te de două ori înainte de a-i deschide uşa. Așteaptă să primești dovezi sigure că respectă prietenia voastră.