Horoscop 19 august – zodia Berbec

Azi vei primi informații care nu te ajută deloc în munca ta, ba din contră, s-ar putea să te determine să îți schimbi niște planuri. Dacă ți se propune un parteneriat cu o persoană necunoscută, este mai bine să refuzi.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Taur

Ideile tale bune la serviciu se vor completa cu ideile bune ale altui coleg, care are mai multă experiență. Veți face echipă bună azi și veți munci cu spor, luând contact și cu noi clienți interesați de serviciile voastre.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Gemeni

Te întâlneşti cu Jupiter, care aduce surprize de proporţii azi. El amplifică toate lucrurile bune de care vei avea parte şi mai ales nevoia de libertate. Distrează-te şi călătoreşte! Sau cere un concediu!

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Rac

Mercur promite o zi lipsită de griji şi de tensiune. Astrul recompenselor, al distracţiilor şi al călătoriilor este favorabil azi cu zodia ta și aduce veşti bune pe toate planurile.

Horoscop 19 august – zodia Leu

O ședință urgentă te obligă să fii mai energic azi și să rezolvi rapid o situație care îți va aduce aprecierea șefilor. Discuțiile de la serviciu vor fi în favoarea ta. Dacă ești în concediu, ai mare grijă de copii.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Fecioară

Sfatul unor oameni mai în vârstă s-ar putea să fie de bun augur azi. Nu întoarce spatele nimănui, chiar dacă ei se bazează pe lucruri învechite. Tot ceea ce este vechi și bun poate fi adaptat la lucrurile noi.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Balanță

Concentrează-te asupra proiectelor de la serviciu, să nu faci greşeli costisitoare. Relaţiile de serviciu pot deveni destul de tensionate şi nu trebuie să dai niciunui şef ocazia să te critice.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Scorpion

Fă inventarul datoriilor, ca să poţi pune deoparte bani pentru vacanţa visată. Câtă vreme Saturn are mers retrograd, până în luna septembrie, este bine să fii prudentă cu toate cheltuielile, chiar și în concediu.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Săgetător

Vei pune la punct ultimele detalii legate de proiectele de serviciu și vei reuși să ajungi la un numitor comun împreună cu persoanele de care depinde munca ta. Este o zi norocoasă și plină de energie.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Capricorn

Vei avea o zi plină și te vei ocupa îndeosebi de problemele familiei sau ale copiilor. Distracția va rămâne în planul secund, și nici de afaceri sau de serviciu nu te vei ocupa prea mult azi.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Vărsător

Trebuie să te gândești la cheltuielile de vacanță și să încerci să îți faci o listă cu priorități. Este posibil ca bugetul de concediu să se consume mai repede decât ai anticipat, dacă nu faci alegerile cele mai potrivite.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Pești

Vei avea un program mai aglomerat și vei lucra mai mult după orele de serviciu, pentru a te  achita la timp de toate obligațiile. Și acasă se adună multe lucruri de făcut şi ai nevoie de ajutor din partea mamei.