Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Berbec

Te simți plină de energie pentru că este ultima zi de muncă a săptămânii și îți faci planuri noi. Ba chiar ți-ar prinde bine să mergi la cumpărături după amiază și să te delectezi cu bunătăți fine.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Taur

Este o zi potrivită pentru mișcare, pentru sport, pentru scurte excursii la munte. Nu sta în casă, chiar dacă se înnorează. Va fi o zi bună, în care vei aduna energia pozitivă a copiilor și a oamenilor veseli din jurul tău.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Gemeni

Este o zi în care trebuie să îți eliberezi câteva ore doar pentru tine și pentru copii. Nu îți asuma obligații noi și nu începe activități dificile. Cel mai bine este să stai departe de persoanele care vor să îți ceară ceva dificil de făcut.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Rac

Vei avea idei bune azi și vei depăși o situație mai dificilă, care ar fi costat mulți bani, dacă lăsai alte persoane să se ocupe de ea. Dacă te implici tu, lucrurile se simplifică și merg ca pe roate.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Leu

Întreaga conjunctură astrală este favorabilă în această perioadă, iar Mercur și Venus te vor ajuta să îți rotunjești veniturile. Sunt șanse mari ca azi să primești o sumă mai mare de bani, decât știai tu.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Fecioară

Muncești mult dimineața și stai sub tensiune, într-o ședință sau în discuții cu diverși clienți. Dar după amiaza va fi mult mai bună, pentru că vei încheia un contract sau un proiect bine plătit.

Horoscop 14 octombrie – zodia Balanță

Vei avea mai mult timp liber și mai multe resurse pentru activitățile tale preferate. Este o zi prielnică pentru orice hobby, dar mai ales pentru activități noi împreună cu familia și copiii.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Scorpion

Pe măsură ce se apropie mijlocul lunii, vei reuși să realizezi câteva lucruri deosebite, de care vei fi mândră. Chiar azi primești o veste bună și pui pe roate un plan la care te gândești de multă vreme.   

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Săgetător

Casa, familia, copiii și chiar o problemă nerezolvată din trecut vor fi în prim plan azi. Dar vestea bună este că vei reuși să găsești soluții noi pentru fiecare și copiii vor primi ceva ce își doreau.

Horoscop 14 octombrie – zodia Capricorn

Acordă mai mult timp persoanei iubite sau copiilor, dacă vrei să faci anumite schimbări în viața de familie. Nu este momentul să iei decizii în grabă sau să le impui celorlalți ceva ce nici ție nu îți este ușor să accepți.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Vărsător

Este ziua cea mai bună să faci plimbări lungi sau să pleci în vizită la bunici. Petrece câteva ore în natură, relaxează-te, distrează-te cu copiii sau ieși la o plimbare lungă însoțită de câinele tău.

Horoscopul zilei de 14 octombrie – zodia Pești

Azi vei avea nevoie de bugetul de rezervă, dar nu pentru urgențe, ci pentru mici distracții. Merită să faci o excursie cu cei mici sau să pleci într-un city break în străinătate, alături de iubitul tău.