Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Berbec

Ascultă păsurile prietenilor şi fii atent cu cei care au nevoie de tine. Sprijinul tău va conta foarte mult pentru o persoană care nu se poate descurca singură.

Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Taur

Vei întâlni o persoană deosebită care te va îndemna să participi la un proiect umanitar. Fii generoasă cu cei care au nevoie de ajutor și vei avea o mare satisfacție azi.

Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Gemeni

La serviciu, apar noi oportunităţi și vei fi cooptat în proiecte care pot fi de viitor. Veniturile sunt destul de modeste la început, dar trebuie să te gândești cum va evolua situația pe viitor.

Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Rac

Munceşti mai mult azi pentru a atinge un obiectiv dificil, dar vei fi răsplătită mai târziu. Deocamdată, ai parte de un program aglomerat, de mici obstacole ridicate de colegii fără experiență.

Horoscop 12 iulie – zodia Leu

Eşti foarte ambiţioasă și încerci să te impui în situaţiile controversate, ca să obții ceea ce dorești înaintea altora. Mai întâi va trebui să câștigi încrederea celor care nu au mai lucrat cu tine.

Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Fecioară

Mercur favorizează azi relaţiile cu persoane necunoscute sau aflate în străinătate. Este posibil să iei legătura cu cineva din străinătate sau să discuți despre o călătorie lungă.

Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Balanță

Tranzitul lui Venus prin zodia Leului poate aduce necazuri în relaţia intimă. Este posibil să te gândeşti la anumite schimbări care vor afecta profund stabilitatea în cuplu. Ai grijă ce alegi!

Horoscop 12 iulie – zodia Scorpion

Astrele îţi vin în ajutor când te aştepţi mai puţin! Dacă întâmpini greutăți, trebuie doar să le spui celor din jur să te ajute sau să colaboreze cu tine și vei găsi sprijin.

Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Săgetător

Vei avea discuții neplăcute cu persoane care îți urmăresc fiecare mișcare. Vor comenta fiecare gest, să îţi arate că faci greşeli pe care ei nu le-ar face. Trebuie să le dai replica pe un ton cât mai calm.

Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Capricorn

Venus, care traversează acum semnul de Foc al Leului, pare să răspândească nesiguranţă și confuzie în cuplu. Probleme vechi vor fi discutate iar şi iar, fără să se ajungă la vreun rezultat.

Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Vărsător

Lasă deoparte grijile şi temerile legate de familie sau de partenerul de viaţă. Venus arată schimbări semnificative și o șansă care îți dă ție posibilitatea să faci mai mult pentru tine.

Horoscopul zilei de 12 iulie – zodia Pești

Trebuie să faci o nouă alegere, chiar dacă viaţa ta pare să se îndrepte spre făgaşul dorit. Timpul schimbărilor nu s-a încheiat, de aceea este bine să te gândești ce merită să fie schimbat începând de azi.