Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Berbec

Vei fi mai puţin favorizată de astre, mai ales în plan financiar. Vei primi banii de care ai nevoie, dar îi vei da mai departe foarte repede. Ai grijă totuși de economiile mai vechi.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Taur

Te vei bucura de momente frumoase în familie şi de veşti excelente. Chiar dacă te vei găsi într-un moment de cumpănă, vei primi ajutor din partea unor rude care țin foarte mult la tine.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Gemeni

Este momentul să demonstrezi că poţi face faţă situaţiilor dificile, fără să ceri ajutor din partea şefilor. Va fi o zi solicitantă la serviciu și vei fi singură în faţa unor decizii grele.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Rac

Îi vei privi pe cei din jur trecând prin situaţii dificile şi, poate, vei reuşi să îi ajuţi. Necazurile unei persoane dragi pot fi o lecţie de viaţă pentru tine. Fii prudentă azi!

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Leu

Vei primi veşti mai bune, dacă eşti în căutarea unui loc de muncă. Nu vor fi oferte extraordinare, dar poate fi ceva asemănător cu fostul serviciu, suficient de bine plătit, ca să te descurci.

Horoscop 1 iulie – zodia Fecioară

Venus poate pune în balanţă anumite relaţii din viaţa ta sau te poate determina să pui capăt unei relaţii care nu te mulţumeşte sufleteşte. Ai șansa să faci ceva important pentru tine azi.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Balanță

Ţine cont şi de dorinţele celor dragi, când îţi faci planuri pentru vacanţa de vară. Este timpul să cauţi oferte cât mai atractive pentru toți cei care te vor însoți.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Scorpion

Apare o problemă nouă în familie pentru care, deocamdată, nu găseşti nicio soluţie. Nimeni nu s-a născut învăţat, aşa că trebuie să desfaci firul în patru şi să cauţi adevărata cauză a situaţiei.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Săgetător

Ar trebui să corectezi imediat greşelile pe care le faci tu sau altă persoană apropiată, să nu aibă consecinţe neplăcute pentru persoanele dragi. Cineva poate avea de suferit azi din cauza grabei tale.

Horoscop 1 iulie – zodia Capricorn

La serviciu, dacă apar situaţii neplăcute, trebuie să le abordezi calm. Colegii recalcitranți trebuie puși la punct cu argumente solide și, eventual, cu noi obligații de lucru.

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Vărsător

Ocolește subiectele delicate și lasă-i pe ceilalți să își exprime opiniile după cum consideră de cuviință. Nimeni nu vrea să intre în conflict cu cei din jur azi!

Horoscopul zilei de 1 iulie – zodia Pești

Vor fi momente incerte azi. Îţi este greu să iei decizii cu privire la viaţa ta intimă, de teamă că ar putea fi afectate persoanele apropiate pe care le iubești.

Citește și horoscopul lunii iulie, realizat de Medeea!