Dacă zilele acestea a fost liniște, acesta nu e decât calmul dinaintea furtunii. Din 11 august, eclipsa de Soare din zodia Leului va aduce evenimente neprevăzute, răsturnări de situație, conflicte, tensiuni, schimbări, dar și alegeri care ne vor ajuta pe viitor.

Totul pare să fie dat peste cap din cauza retrogradărilor numeroase din această perioadă. Mercur este retrograd în Leu, Marte e retrograd în Vărsător, Saturn e retrograd în Capricorn, Uranus e retrograd în Taur, iar Neptun e retrograd în Pești.

Cei mai afectați nativi de eclipsa schimbărilor

Toate aceste retrogradări se intersectează cumva cu energia eclipsei și provoacă haos. Cei mai afectați sunt în primul rând nativii născuți pe data de 11, indiferent de lună și de an, precum și în jurul datei de 11, de pe 8 până pe 14, perioada în care energia pe care o emană eclipsa schimbărilor este cea mai puternică.

Ce vor primi acești nativi? În primul rând vor resimți dezechilibru și destabilizare pe toate planurile. Nimic nu va mai merge cum doreau, așa că trebuie să fie precauți și să pregătească un plan de rezervă, dacă au ambiții mari. Nu întotdeauna ideile cele mai bune sunt și ușor de pus în practică, astfel că este nevoie de mai multe resurse pentru a le duce la capăt.

Poate fi o perioadă tensionată pentru cei născuți pe data de 11 și se pot confrunta cu pierderi. Pe de altă parte, ei vor câștiga mai mulți prieteni și protectori, care îi vor susține, și mai multă afecțiune din partea familiei, care va fi alături de fiecare dintre ei. În numerologie, data de 11 este dedicată cuplurilor, iubirii și comuniunii. Vor fi favorizați în special cei care s-au născut la această dată și sunt deja căsătoriți.

Cele mai afectate zodii

Patru sunt zodiile profund afectate de eclipsă și anume Leul, Vărsătorul, Taurul și Scorpionul.

Acești nativi sunt provocați să deschidă ”cutia Pandorei” și să facă față unor situații la care nu se așteptau. Fie că descoperă un secret, fie că se împiedică de un obstacol neobișnuit, nu le va fi ușor să treacă peste ele. Important este să fie sinceri cu partenerul de viață și să aștepe până se lămuresc lucrurile.

Trebuie să se pregătească emoțional să facă față unor încercări dificile, dar cei mai mulți dintre ei vor rezolva probleme acute de familie. Nativii Lei, în mod special, își vor deschide sufletul față de cineva care așteaptă de multă vreme un semn de bunăvoință din partea lor.

Poate că vor fi constrânși să facă anumite alegeri, dar acestea vor fi în cele din urmă în beneficiul lor. Nativii celor patru zodii vor avea câte ceva de câștigat mai târziu, în viitorul apropiat.

Citește și horoscopul lunii august, realizat de Medeea.