Iată ce spun astrologii despre zodiile care trădează în dragoste cel mai des. Pe ele le vezi mereu cu alți parteneri în tinerețe, și nici la 40 sau 50 de ani nu se mulțumesc cu o singură dragoste. Viața nu ar fi colorată, dacă nu ar gusta din cât mai multe plăceri.

Dar ce stă în spatele acestui comportament? De obicei, nefericirea. Zodiacul nu analizează însă motivele ascunse, dar ne avertizează să fim atente cu bărbații din aceste zodii.

Zodia Gemeni are mereu nevoie de dragoste

Bărbații Gemeni sunt mereu în topul nativilor care trădează în dragoste. S-ar putea spune că cei mai mulți dintre ei nu sunt capabili de sentimente profunde și nici nu apreciază afecțiunea pe care o primesc. De obicei se căsătoresc de două sau trei ori și mai au și câteva amante. Dacă simți că partenerul tău din Gemeni este interesat de alta, întrebă-l direct în față! Dacă evită răspunsul și trece la alt subiect, cu siguranță a călcat strâmb.

Zodia Fecioară trădează în dragoste din plictiseală

Bărbații acestei zodii sunt cei mai buni când vine vorba să își ascundă secretele. Sunt atât de meticuloși și atenți că, probabil, nu vei afla niciodată dacă ai fost înșelată de un nativ din Fecioară, chiar dacă a făcut-o de mai multe ori. Și se știe că, din curiozitate, din plictiseală sau pur și simplu din egoism, acești nativi întrețin adesea relații extraconjugale.

Zodia Balanță ține în echilibru mai multe iubiri

Nativii Balanță sunt maeștri când vine vorba de dragoste. Se spune că pot avea și soție, și amantă fără ca prima să știe vreodată și fără ca ultima să îi facă probleme. Rareori vor renunța la căsnicia lor pentru o aventură, dar știu să o ascundă foarte bine. Nu vei știi că te înșală, decât dacă îți spun alții. Dar, dacă este nefericit în căsnicie, va renunța la ea imediat ce găsește o altă femeie să îl iubescă și să îl răsfețe. Dacă soția îi oferă tot ce vrea, nu va pleca la nicio amantă trecătoare.

Zodia Vărsător își încearcă des norocul în dragoste

Pentru Vărsători, aventurile sunt ca un joc de noroc. Le place să atragă admirația femeilor din jur și nu se dau în lături, dacă li se fac avansuri. Dacă lipsește tot mai mult de acasă, este clar că te înșală! Bărbații Vărsători se simt totuși responsabili față de soții și vor încerca să se revanșeze. Însă, dacă viața lor de cuplu devine tot mai agitată și tensionată, pleacă fără să mai stea pe gânduri și găsesc imediat una sau două femei care să le țină companie.

sursa foto: 123rf.com