Nativii Vărsători sunt inteligenți, inventivi și au simțul umorului, dar le place mult prea mult să ironizeze și să folosească sarcasmul chiar și cu cele mai apropiate persoane. Relația cu un Vărsător este plină de neprevăzut, dar nu tuturor le place acest lucru.

Vărsătorii sunt parteneri rebeli

Natura lor rebelă se arată mai ales în dragoste și mai ales când relația pe care și-o doresc nu decurge așa cum vor ei.

Vărsătorii nu sunt niciodată satisfăcuți de partenerii cuminți, organizați și răbdători. Ei vor pe cineva deosebit, ieșit din comun, cu idei îndrăznețe și cât mai nonconformist. Nu este de mirare că mulți Vărsători se îndrăgostesc lulea de tot felul de persoane excentrice, inventive și mai ales creative.

Dar vor și pe cineva care să le lase libertatea de acțiune și să nu le impună nicio restricție. Pentru că le place să exploreze și să experimenteze, să dea frîu liber pasiunii și să nu se supună unor reguli plictisitoare.

Par sufletiști, dar sunt destul de detașați

Țin multe persoane la distanță și își fac doar prietenii superficiale, pasagere. În dragoste, sunt capabili de sacrificii, numai că sentimentele lor profunde nu sunt de durată. Trebuie să găsească pe cineva ca ei, nonconformist și nepăsător, inventiv și mare amator de călătorii, pentru a se simți bine lângă el.

Ei rămân totuși destul de detașați și nu își sacrifică niciodată idealurile pentru o iubire, oricât ar fi ea de puternică.

Relația cu un Vărsător are probleme din cauza…

… lipsei banilor

… lipsei fidelității

… superficialității

… temperamentului iute

… judecăților greșite