Consultă un calendar pe internet să descoperi ziua săptămânii în care te-ai născut, dacă nu știi deja de la părinți. Și citește mai jos cum te-a influențat ziua respectivă.

 

Luni – ziua Lunii

Dacă ai venit pe lume într-o zi de luni, Luna este astrul care ți-a oferit o mulțime de calități și câteva trăsături de personalitate speciale. Ești sensibilă, amabilă, plăcută, delicate și modestă. Te adaptezi destul de ușor la schimbările din jurul tău, chiar dacă suferi în tăcere când nu îți convine ceva. Dar poți fi și posesivă, egoistă, inconstantă și melancolică.

Marți – ziua lui Marte

Dacă te-ai născut în ziua săptămânii dominată de Marte, ești curajoasă, dinamică și îndrăzneață. Ai calități de lider și ajungi ușor în poziții de conducere sau încerci să explorezi domenii și universuri noi. Ai un temperament iute, ești nerăbdătoare și insistentă, trăsături care ți-ar putea fi de folos în anumite situații, dacă nu riști să distrugi totul.

Miercuri – ziua lui Mercur

Comunicarea și capacitatea de adaptare sunt principalele caracteristici ale persoanelor născute miercuri. Și tu te poți lăuda că ești sociabilă, deschisă, dar și schimbătoare. Unii te pot considera duplicitară și superficială, dar ai o gândire analitică și foarte riguroasă.

Joi – ziua lui Jupiter

Se spune despre Jupiter că este astrul șanselor și al speranțelor, iar el ți-a oferit calități pe care cu greu le mai găsești la nativii născuți în alte zile. Datorită lui ești o fire deschisă, jovială, expansivă și optimistă. Dar ai și tu capriciile tale și ești extravagantă sau chiar fanatică, dacă vine vorba despre pasiunile tale. Uneori ai limba ascuțită și îi critici ușor pe cei din jur.

Vineri – ziua lui Venus

Dragostea și afecțiunea sunt principalele atribute ale lui Venus. Datorită ei și tu ești afectuoasă, grijulie și darnică. În dragoste, dăruiești multă pasiune și ai o un șarm irezistibil. În plus, ești creative, iubitoare de frumos, dar poți fi și leneșă sau ahtiată după bani și avere.

Sâmbătă – ziua lui Saturn

Saturn este Învățătorul zodiilor, astrul care ne ghidează în viață, ne provoacă și ne învață cum să facem cele mai bune alegeri, dacă ținem cont de influența lui. Născută sub protecția lui Saturn, ai o fire cumpătată, ușor severă, dedicată și bine organizată. Treci totul prin gândirea ta logică și practică, dar ești și suspicioasă, jeloasă și, uneori, morocănoasă. În mod surprinzător, de multe ori ești timidă, exact când nu trebuie.

Duminica – ziua Soarelui

Ai cea mai copilăroasă, capricioasă și schimbătoare fire dintre toți. Ai o imaginație bogată, ești îndrăzneață și mândră și știi cum să atragi atenția asupra ta. Fii atentă să nu devii prea gălăgioasă și incomodă pentru cei din jur.

sursa foto: 123rf.com