Dragostea pentru nativii din zodia Berbecului este o luptă în care simt nevoia să conducă, să fie pe primul loc în inima celuilalt şi să îi acapareze toată atenţia. Chiar dacă sunt capabili să iubească din toată inima, rareori Berbecii în dragoste se dedică în întregime. Întotdeauna își lasă o portiță de scăpare.

Berbecii în dragoste: parteneri greu de mulţumit

Berbecul este un rebel prin definiţie. În ochii celorlalţi trebuie să fie un cuceritor, dar în sufletul lui tânjeşte după un partener romantic, care să îi fie complet devotat.

Bărbatul-Berbec este impulsiv în relaţiile sentimentale. Se poate îndrăgosti într-o secundă, dar nu va fi pe atât de romantic pe cât ţi-ai dori.

Este plin de imaginaţie şi rareori te vei plictisi alături de el. De obicei, caută o femeie fragilă, care are nevoie de protecţia lui, să o domine şi să fie idolatrizat.

Pe de altă parte este orgolios, vrea să fie mândru de partenera lui, iar aceasta să fie admirată de toţi.

Femeia-Berbec se va strădui întotdeauna să fie şeful familiei. Când se îndrăgosteşte, este în stare să accepte să se căsătorească fără să clipească, decizie pe care o va regreta uneori de-a lungul vieţii, dacă nu va fi fericită.

Dar nu va accepta niciodată la fel de uşor despărţirea şi divorţul. Este o femeie puternică şi inteligentă, dar nu acceptă eşecul social. De aceea, divorţul pentru ea ar fi un stigmat greu de suportat.

Partenerii ideali pentru nativii Berbeci

Berbecii în dragoste vor fi cei mai fericiți alături de parteneri din zodia Leului. Amândoi au caractere puternice şi sunt capabili să se influenţeze unul pe celălalt fără să dea impresia că se domină.

Relaţia dintre un Berbec şi un Săgetător are şi ea mari şanse să reziste de-a lungul timpului. Săgetătorii au acel optimism şi acea ambiţie care este admirată de Berbeci. Amândoi sunt inteligenţi şi creativi şi se vor completa cu uşurinţă.

Berbecii în dragoste – ce relaţii au cu celelalte zodii

Berbec – Berbec

Există o mare atracţie între ei, dar numai fizică. Dacă ajung să se căsătorească, vor fi destul de nefericiţi. Amândoi sunt prea egoişti şi prea mândri ca să poată coopera.

Berbec – Taur

La început, pare relaţia ideală. Dar Taurul calm şi moderat nu se împacă cu Berbecul impulsiv şi amator de distracţii. Cei doi nu pot avea aceleaşi scopuri şi idealuri în viaţă.

Berbec-Gemeni

Au nevoie de multă răbdare ca să rămână împreună. Berbecul este atras de Geamănul sclipitor şi aventuros, dar relaţia lor va fi superficială.

Berbec-Rac

Racii sunt mult prea sensibili şi emotivi pentru Berbeci. După un anumit timp, Berbecul se va plictisti de viaţa de familie, liniştită şi calmă a Racului.

Berbec-Fecioară

Nativul din Fecioară este calculat şi cerebral şi nu se va împăca uşor cu firea aventuroasă a Berbecului. Dacă nu au puncte comune, nu pot fi nici măcar prieteni.

Berbec- Balanţă

În roata zodiacului, cei doi se află pe poziţii opuse. La fel vor fi şi în viaţă, mai ales dacă Balanţa va încerca să domine Berbecul. Nu va avea nici o şansă.

Berbec-Scorpion

Este una din cele mai nefericite relaţii de dragoste. Amândoi adoră puterea şi pot realiza lucruri deosebite împreună, dar numai ca parteneri de afaceri sau colegi.

Berbec-Capricorn

Sunt atraşi unul de celălalt, dar Berbecul va fi curând dezamăgit de firea lentă şi pesimistă a Capricornului. O căsnicie între cei doi va ajunge curând la divorţ.

Berbec-Vărsător

Independentul Vărsător nu va permite niciodată Berbecului să pătrundă în viaţa lui intimă, să îi afle secretele şi dorinţele ascunse.

Berbec-Peşti

Ar putea fi o relaţie de lungă durată, dacă nativul din Peşti îl va lăsa pe Berbec să preia conducerea. Nevoia de romantism a nativului din Peşti nu va fi, însă, înţeleasă de Berbec.

sursa foto: 123rf.com