Berbecii în dragoste și în căsnicie

Berbecul este un rebel prin definiţie. În ochii celorlalţi trebuie să fie un cuceritor, dar în sufletul lui tânjeşte după un partener romantic, care să îi fie complet devotat.

Bărbatul-Berbec este impulsiv în relaţiile sentimentale. Se poate îndrăgosti într-o secundă, dar nu va fi pe atât de romantic pe cât ţi-ai dori. Este plin de imaginaţie şi rareori te vei plictisi alături de el.

De obicei, caută o femeie fragilă, care are nevoie de protecţia lui, să o domine şi să fie idolatrizat. Pe de altă parte este orgolios, vrea să fie mândru de partenera lui, iar aceasta să fie admirată de toţi.

Femeia-Berbec se va strădui întotdeauna să fie şeful familiei. Când se îndrăgosteşte, este în stare să accepte să se căsătorească fără să clipească, decizie pe care o va regreta uneori de-a lungul vieţii, dacă nu va fi fericită.

Dar nu va accepta niciodată la fel de uşor despărţirea şi divorţul. Este o femeie puternică şi inteligentă, dar nu acceptă eşecul social. De aceea, divorţul pentru ea ar fi un stigmat greu de suportat.

Berbecii în familie. Copiii sunt cei mai importanți

Familia şi copiii sunt foarte importante pentru un Berbec. Devotamentul lui faţă de familie va ieşi la iveală în vremurile de cumpănă. Este adevărat că este un lider sever, pretenţios şi restrictiv. Nimeni nu trebuie să iasă din cuvântul lui. Dar, când copiii sau soţia au o dorinţă fierbinte, va face tot ce îi stă în puteri să le-o îndeplinească.

Uneori, Berbecul este extravagant şi risipeşte bugetul familiei pe lucruri care îi sunt mai mult utile lui însuşi. Un partener echilibrat şi diplomat va ştii să ţină în frâu înclinaţia spre risipă a Berbecului.

Ca soţie sau soţ al unui nativ din Berbec trebuie, întâi de toate, să îi câştigi încrederea lăsându-i puteri depline asupra familiei, câtă vreme ia cele mai bune decizii pentru toţi. Dacă Berbecii în dragoste pot fi impulsivi și nechibzuiți, cu familia sunt mult mai atenți și se gândesc mereu la viitorul ei.