Cine este sincer, cine are remușcări, cine se preface, cine este indiferent când face o greșeală? Iată cum se scuză bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut. Citește și vezi dacă astrologii au dreptate.

 

Nativul Berbec

Dacă te aștepți la remușcări, aștepți degeaba. Tot ce poți obține de la un Berbec este un ”Iartă-mă!” simplu, fără alte explicații, pentru că de obicei el nu se consideră vinovat de nimic.

Bărbatul Taur

Trage de timp și se tot întreabă care ar fi cel mai potrivit moment să își ceară scuze. Când, în final, se hotărăște, o face pe un ton grav și sincer, care te înmoaie imediat.

Nativul din Gemeni

Nu va admite niciodată că trebuie să își ceară iertare. Dar, dacă este strâns cu ușa, va folosi o glumă și va risipi imediat supărarea celuilalt, pentru că nu suportă certurile.

Bărbatul Rac

Dacă se simte vinovat, își va cere iertare de o mie de ori și te va implora să îl ierți, dar apoi o să îți reproșeze că tot tu ai complicat lucrurile și din cauza ta a greșit.

Nativul Leu

Mai bine îți aduce un buchet de flori sau o bijuterie și, dacă zâmbești, îți cere iertare cu un zâmbet pe buze, știind că te-a cucerit definitiv.

Bărbatul din Fecioară

Își pregătește un discurs elaborat ca să își justifice greșeala, apoi îți ține o adevărată prelegere despre cum s-a simțit el și de ce a luat o decizie greșită. În cele din urmă, te face să crezi că… poate avea dreptate.

Bărbatul din Balanță

Este foarte sincer când își cere iertare și face tot posibilul să te convingă că intențiile lui nu au fost deloc rele, ba, din contră, că a încercat să îndrepte lucrurile și să te ajute.

Cum se scuză bărbații în funcție de zodie

Bărbatul Scorpion

Nu te aștepta să își ceară vreodată iertare față în față. Scorpionul va evita orice confruntare și nu te lasă să vezi ce e în sufletul lui sau cât de rău îi pare. Cu greu poți obține un slab ”îmi cer scuze!” din partea unui Scorpion.

Nativul Săgetător

Nu simte niciodată nevoia să își ceară iertare. După el, mai bine ștergi totul cu buretele și o iei de la capăt. Cu greu poți obține o privire mai spășită de la un Săgetător, dar în niciun caz scuze.

Bărbatul Capricorn

În primul rând, începe să îți explice de ce a făcut ce a făcut și încearcă să îți demonstreze că situația nu e chiar atât de rea pe cât credeai tu. Abia la final, dacă insiști tu, își mai cere și scuze.

Nativul Vărsător

Te ia în brațe, încearcă să fie curtenitor, te trage de limbă să afle tot ce te supără și apoi încearcă să își ceară scuze folosind tot felul de cuvinte dulci.

Bărbatul din Pești

Nu își cere scuze, decât dacă se simte cu adevărat vinovat. Iar acest lucru se întâmplă rar. Nativul Pești are întotdeauna cele mai bune explicații și te face până la urmă să fii de acord cu el.

foto: Shutterstock