Cine iubește un bărbat din Taur știe deja cât de dificil este, dar știe și cât de loial și iubitor poate fi cu femeia care l-a cucerit definitiv. Iată cum să pregătești cele mai reușite întâlniri cu un nativ din Taur, să îi cerești și inima, și sufletul și toată atenția!

Îmbracă-te elegant și sofisticat!

Renunță la tricourile și bluzele lejere când ieși la întâlnire cu un bărbat din Taur. Nativilor din această zodie le plac femeile cochete, aranjate și elegante. Și ei sunt foarte atenți cu imaginea lor și le place să se îmbrace la modă. Nu îi dezamăgi!

Alege o rochie sau o fustă, o bluză deosebită și bijuterii care ies în evidență. Uită de pantaloni scurți și blugi! Încearcă să fii cât mai feminină și elegantă. Taurul este zodia lui Venus, iar bărbații din acest semn apreciază foarte mult frumusețea și delicatețea feminină.

Cu atât mai mult, fii elegantă și atrăgătoare, dacă te invită la restaurant. Taurii adoră mâncare delicioasă și le place să mănânce adesea în oraș, dar în companie selectă, alături de o femeie de care se simt mândri.  

Propune o vizită la muzeu. Un bărbat din Taur apreciază!

Bărbații Taur au în general un simț estetic foarte fin. Dacă știi că este atras de artă, atunci propune o vizită la un muzeu unde el, poate, nu a ajuns sau unde se deschide o expoziție interesantă. Va fi încântat să meargă cu tine și să discute despre artistul și despre operele pe care le admirați împreună.

Tot datorită lui Venus, zodia Taurului este o zodie care apreciază arta, cultura, meșteșugurile artistice, oamenii creatori și iubitori de frumos. Demonstrează-i că ai o cultură artistică deosebită și îi vei capta imediat atenția!

Caută filme care îl atrag

Încearcă să afli ce face el mai des în timpul liber. Probabil îți va spune că se uită foarte mult la filme. Orice bărbat din Taur este atras de filme și mulți dintre ei sunt adevărați cinefili.

Propune din când în când o seară la tine, cu mâncare delicioasă și un film bun. Va fi încântat să petreacă o seară liniștită cu tine, în confortul casei, cu un film de dragoste sau de aventuri. În mod surprinzător, orice bărbat din Taur vrea să iasă seara și totodată să stea acasă cu femeia pe care o iubește. Le place deopotrivă să socializeze și să se afișeze, dar și să profite de confortul și liniștea de acasă, cu un strop de romantism.

Fii directă și uită de flirturi!

Astrologii spun că bărbații din zodia Taurului preferă să discute totul deschis și sincer. Ei nu prea știu să flirteze și nici nu apreciază micile artificii pe care femeile le folosesc pentru a le cuceri atenția.

Din contră, o femeie sinceră, directă, deschisă, care râde la glumele lor și care știe să își susțină punctul de vedere când are dreptate, este mult mai apreciată, decât o femeie care flirtează și își ascunde intențiile.

Fii cât mai zâmbitoare și sinceră, fii elegantă și feminină, dar evită să flirtezi cu un bărbat din Taur. Dacă iese cu tine la întâlniri, deja l-ai cucerit! Nu mai ai nevoie să flirtezi!