Partenerul Berbec

Cât mai mult și cât mai multe!

Pentru a fi sigură că te va observa, atrage-i atenția prin modul în care te îmbraci și în care te comporți. Preia inițiativa, pentru că îi plac femeile dezghețate și independente. Fii oricând dispusă să te întâlnești cu el pe o plajă pustie, la miezul nopții. Fiecare zi împreună trebuie să fie o aventură pentru el, deci nu-i impune restricții! Oferă-i un spectacol deosebit în fiecare seară, cu multă pasiune.

Partenerul Taur

Senzualitate maximă

Pregătește-i drept preludiu o cină consistentă, cu lumânări și muzică. Stați ore întregi îmbrățișați, discutând despre nimicuri, fără grabă. Arată-te preocupată de munca lui și fă-i zilnic câte un compliment. Va profita din plin de votul tău de încredere. Fii răbdătoare, tandră și încurajează-l, iar el îți va răspunde la fel, în plus cu gelozie și senzualitate.

Partenerul Gemeni

Flirt și conversație

Fii deschisă și flexibilă! Gemenilor le place să flirteze, așa că nu face crize de gelozie. Fii evazivă, seducătoare și greu de găsit, pentru că îi nativului Geamăn îi place ”vânătoarea”. Fii mereu la curent cu noutăți din toate domeniile, deoarece se plictisește repede. Folosește-ți mintea deopotrivă cu trupul pentru a-i trezi interesul. Acceptă faptul că este ”fluturaș de societate” și nu-i cere să se schimbe.

Partenerul Rac

Declarații sub clar de Lună

Acordă-i toată atenția pentru că asta îi place cel mai mult! Apreciază duminicile liniștite, petrecute pe canapeaua din sufragerie. Deschide-ți inima și declară-i iubire, pentru că el este un romantic, chiar dacă vrea să ascundă acest lucru. Așteaptă-l cu masa pusă și cu o mică surpriză, de fiecare dată alta. Recunoaște importanța familiei, pentru că el o consideră centrul universului. Ai grijă să nu îi vorbești vreodată de rău mama, deoarece Racul nu se desprinde niciodată de cordonul ombilical.

Partenerul Leu

Lux și strălucire

Admiră-l și iubește-l, repetă-i cât de extraordinar și nemaipomenit este! Lasă-l pe el să stea în lumina reflectoarelor, oriunde v-ați afla, pentru că nu este loc pentru amândoi pe podium. Stimulează-i simțul umorului, pentru că râsul și glumele sunt cel mai bun preludiu. Fii confidenta lui și arată-i că poți fi mai mult decât amantă. Este fascinat de femeile de carieră și de cele impunătoare.

Partenerul Fecioară

Fii femeia perfectă!

Fii cochetă, elegantă, tot timpul bine machiată și coafată. El te va analiza cu mare atenție și va căuta tot felul de defecte. Înarmează-te cu răbdare, pentru că te va aborda discret, în mai multe etape. Fii confidenta lui și întreține conversații ample, deoarece este dotat cu excepționale calități analitice și intelectuale și are nevoie de o parteneră care să îl aprecieze. Laudă-l în dormitor, dar nu o face în public.

Partenerul Balanță

Rafinament și pudoare

Cu o fustă șic, un decolteu adânc și un zâmbet șăgalnic, poți păstra o atmosferă armonioasă, fără conflicte, pentru că lui îi plac femeile cochete, dar și echilibrul. Cultivă-ți interesul pentru artă și literatură, deoarece el respectă femeile intelectuale. Alintă-l cu mici extravaganțe și complimente dese. Cere-i părerea pentru orice, pentru că este dispus oricând să dea sfaturi.

Partenerul Scorpion

Pasiune înflăcărată

Fii naturală și spontană – el apreciază sex applea-ul în stare pură. Pregătește-te pentru discuții despre dorințele tale ascunse. Cumpără un așternut de satin negru și lumânări parfumate, sigur el va aduce muzica și ”masajul”. Dacă este interesat de tine, obișnuiește-te să fii ”devorată” din cap până în picioare de privirile lui, pentru că este unul dintre cei mai pasionali nativi ai zodiacului.

 Partenerul Săgetător

Glume, vorbe și multă acțiune!

Scoate la suprafață partea veselă, entuziastă și distractivă a personalității tale. Oferă-i libertatea fizică și emoțională de care are nevoie. Ascultă-l bine, pentru că el te va învăța să profiți la maximum de viața ta. Ține la îndemână o valiză pregătită pentru destinații exotice. Învață să apreciezi aventurile și libertatea. Și învață să ai răbdare când vorbește el, pentru că oricum nu se oprește decât când doarme.

Partenerul Capricorn

Cariera înainte de toate

Poartă o ținută ieșită din comun și bijuterii de valoare, pentru că te va judeca în primul rând după aparențe. Înțelege-i devotamentul pentru muncă și ambiția de a avea o carieră strălucită. Ai răbdare cu el, pentru că lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte. Respectă-ți promisiunile, pentru că integritatea este una dintre calitățile lui preferate. Nu te aștepta la recorduri erotice, pentru că energia este epuizată la consolidarea carierei.

 Partenerul Vărsător

Sex liber și nelimitat

Fii pregătită să discuți despre o varietate de subiecte, pentru că el are mereu ceva interesant de adăugat. Îi plac surprizele, deci surprinde-l cum știi tu mai bine. Păstrează distanța emoțională, pentru că Vărsătorii au nevoie de libertatea totală. Nu-i vorbi de relații serioase sau fidelitate de la prima întâlnire, mai ales dacă vrei o legătură de lungă durată. Fii deschisă la nou, căci așa îi vei ține trează pasiunea.

Partenerul Pești

Tandrețe pe pâine

Arată-i că nu îți este jenă să plângi la o dramă, pentru că apreciază sensibilitatea și mai ales nevoia ta de a fi ocrotită de el. Fă-ți griji pentru orice ființă vie de lângă voi, deoarece el găsește irezistibilă compasiunea. Învață să îi exprimi dragostea în mii de feluri, dar în cât mai puține cuvinte. Oferă-i sprijinul tău necondiționat, deoarece îi place să știe că se poate baza pe tine în orice condiții. Poți prelua inițiativa, pentru că îi place să se lase condus uneori.

sursa foto: Shutterstock