Semnul Berbecului și echilibrul interior

Nativul Berbec știe că are nevoie de mult curaj pentru a-și depăși frustrările și eșecurile. Este prea mândru și prea ambițios pentru a accepta înfrângerile și are nevoie de multă tărie de caracter să se echilibreze. De cele mai multe ori reușește, dacă găsește dragostea adevărată.

Zodia Taur

Taurul are nevoie de mult echilibru în viața sa, dar nu poate atinge acest obiectiv dacă nu învață să mai facă uneori și compromisuri. Sunt momente în care trebuie să adopte simplitatea și să caute liniștea pentru a găsi calea către aspirațiile sale și pentru a fi mulțumit cu sine însuși.

Nativii din Gemeni

Nativii Gemeni sunt fericiți dacă au parte de multă iubire și de mulți prieteni. Ei încearcă să fie deschiși și sociabili, dar uneori spun adevărul numai pe jumătate, din lipsă de încredere față de ceilalți. Pentru a-și atinge obiectivele, au nevoie de mai multă încredere în ei înșiși.

Echilibrul interior pentru Rac

Nativul Rac pare atent și grijuliu cu toți, dar își camuflează destul de bine propriile nevoi. Tocmai de aceea, este adesea vulnerabil în fața celor care ajung să îl cunoască foarte bine. Aspirațiile lui de a fi iubit și înțeles nu sunt greu de realizat, dacă se arată celor dragi așa cum e, cu defecte și calități.

Zodia Leu

Cel mai mare vis al nativului Leu este să fie fericit, iar acesta nu se împlinește ușor, dacă este prea ambițios și dacă trece pe lângă oameni fără să îi cunoască în profunzime. Oamenii nu vor avea încredere în el și nu îi vor dărui afecțiune și încredere, ceea ce îl va face nemulțumit de sine însuși.

Liniștea semnului Fecioară

Fecioara ar vrea să fie perfectă, să nu greșească niciodată nimic, să nu se înșele și să nu fie înșelată. Dar universul perfect la care visează este imposibil și trebuie să se ajusteze lumii în care trăiește. Înainte de toate, ea trebuie să își accepte defectele, oricât de mici sau mari ar fi.

Pacea interioară a Balanței

Nativul Balanță tinde să echilibreze totul în jur, calculează, scade, adună, compensează… dar greșește de obicei, când vine vorba de sentimente. În dragoste, nu există echilibru și trebuie să învețe acest lucru, chiar dacă are de suferit.

Semnul Scorpionului

Fie că se lasă influențat de sentimentele lui cele mai adânci și mai întunecate, fie că încearcă să le ascundă, Scorpionul are nevoie să sondeze în adâncime pentru a ieși la suprafață fără sacrificii. Uneori, nu se înțelege nici pe sine și îi surprinde pe ceilalți cu latura lui dificilă.

Zodia Săgetător

Nativul Săgetător nu va fi liniștit și fericit, dacă nu va înțelege totul în jurul lui și dacă nu va înțelege propria lui nevoie de a descifra orice mister și orice curiozitate. Este un spirit neliniștit, care își va găsi echilibrul doar dacă este lăsat să exploreze în voie și să treacă peste barierele sociale.

Nativul Capricorn

Capricornul tinde să fie riguros, calculat și eficient în tot ceea ce face. Universul lui trebuie să fie unul bine ordonat, după dorințele sale, altfel va fi mereu posac, nefericit și nemulțumit de viață. Dar, pentru a-și realiza aspirațiile, trebuie să își deschidă mai mult sufletul și să se bucure și de lucrurile mărunte ale vieții.

Zodia Vărsător

Indiferent ce carieră alege și ce hobby-uri are, nativul Vărsător încearcă să fie original și unic. De cele mai multe ori reușește, chiar dacă nu are nimic de câștigat din asta, dar el simte că, dacă este altfel față de cei din jur, este mulțumit cu sine însuși.

Pacea interioară a nativului Pești

Nativul Pești va încerca mereu să sondeze cele mai adânci aspecte ale personalității sale, să dezlege misterele tururor sentimentelor, emoțiilor și visurilor pe care le are. Dacă reușește să accepte și realitatea, așa cum este, va împăca nevoia de mister cu viața de zi cu zi și va ajunge la echilibrul interior.