Compatibilități pentru zodia Săgetătorului: partenerii ideali

O poveste de dragoste între un Săgetător şi un Leu va fi ca basmul care se încheie cu celebra frază „şi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Au cam acelaşi stil de viaţă şi le este foarte uşor să găsească obiective comune. Sigur că vor exista neînţelegeri între cei doi, dar se vor încheia de fiecare dată cu o împăcare dulce.

Berbecul poate fi şi el un partener potrivit pentru Săgetător, fiind mare amator de distracţii şi schimbări. Energia de Foc a Berbecului se potrivește de minune cu personalitatea debordantă a Săgetătorului pus mereu pe fapte mari. Berbecul va fi sprijinul lui în cele mai dificile momente.

Ce relaţie au Săgetătorii cu celelalte semne

Săgetător – Taur

Primul are nevoie de libertate şi noutate, al doilea preferă viaţa tihnită de familie. Sunt şanse mici să se îndrăgostească şi să fie mai mult decât simpli prieteni.

Săgetător – Gemeni

Stilul lor de viaţă seamănă în mare măsură. Atracţia dintre ei este irezistibilă, dar le lipseşte profunzimea sentimentelor. Sunt rare cuplurile cu aceste semne care ajung la maturitate împreună.

Săgetător – Rac

Dacă se cunosc foarte bine, este posibil să înceapă o poveste de dragoste plină de fericire. Cu timpul, însă, Racul va avea pretenţii mult prea mari de la zburdalnicul Săgetător.

Săgetător – Fecioară

Nativul din Fecioară este prea critic şi precaut pentru Săgetătorul care vrea să trăiască departe de grijile cotidiene. Cei doi nu vor fi prea fericiţi dacă rămân împreună.

Săgetător – Balanţă

Sunt conduşi în viaţă de acelaşi spirit onest, dar superficialitatea Săgetătorului va da peste cap planurile serioase ale Balanţei. Se pot înţelege doar dacă se iubesc profund.

Săgetător – Scorpion

Deosebirile dintre ei sunt prea mari, ca să se înţeleagă unul pe celălalt. Scorpionul e retras, Săgetătorul, expansiv. Primul este posesiv, al doilea, un spirit prea independent.

Săgetător – Săgetător

Contrar firilor atât de apropiate, relaţia dintre ei nu poate ajunge la sentimente durabile. Dacă se ceartă, nu ştiu să şteargă supărarea cu buretele şi dezamăgirea va fi mare.

Săgetător – Capricorn

Nativul Capricorn este cârcotaş, posomorât, pesimist, exact genul de om de care Săgetătorul se fereşte. Nu se vor înţelege bine, nici dacă sunt simpli colegi.

Săgetător – Vărsător

Se înţeleg din priviri, sunt primii la distracţie şi ultimii la muncă. Pot avea o relaţie de lungă durată, doar că sentimentele Vărsătorului vor rămâne la fel de superficiale ca la început.

Săgetător – Peşti

Nativilor din Peşti le place ordinea şi le place să ştie ce face, pas cu pas, partenerul lor de viaţă. Săgetătorul va suporta foarte greu restricţiile impuse de nativul Peşti.

sursa foto: 123rf.com