Luna plină din Balanță, din 8 aprilie, are o influență puternică asupra celor trei zodii cu semn de Aer. Gemenii, Balanța și Vărsătorul vor avea câteva zile mai dificile în următoarea perioadă, și anume în următoarele două săptămâni.

Dar cele mai grele zile vor fi primele cinci după intrarea Lunii în zodia Balanței, și anume până pe 13 aprilie. În mod deosebit, cele trei zodii de Aer trebuie să fie foarte atente și grijulii în data de 13 aprilie când pot avea tot felul de necazuri, dacă nu se feresc de situațiile riscante.

Gemenii, în echilibru precar după Luna plină din 8 aprilie

Zodia Gemenilor este direct influențată anul acesta de Luna plină din Balanță. Pentru ei, data de 8 aprilie și mai ales data de 13 aprilie pot fi zile cu vești foarte neplăcute și trebuie să fie atenți în mod deosebit la modul în care lucrează. Orice întârziere, amânare sau obstacol din munca lor le poate aduce pierderi financiare mari sau penalități din partea șefilor. Dar Venus va contrabalansa influența critică a Lunii pline și îi va ajuta pe Gemeni să treacă de greutăți.

Balanțele, în dezechilibru cu Soarele din Berbec

Nativii din zodia Balanței sunt direct influențați de Luna plină din 8 aprilie și vor avea o perioadă critică, în care se confruntă cu diverse situații neașteptate și nedorite. Pentru o scurtă perioadă, până pe 13 aprilie, trebuie să renunțe la orice inițiativă majoră, la planurile importante legate de carieră, de investiții, de viitorul copiilor. Ar fi mult mai bine să aștepte o perioadă prielnică în a doua jumătate a lunii aprilie, deoarece vor veni zile mai bune pentru ei și vor trece peste zilele critice.

Vărsătorul, zodia care caută echilibrul emoțional

Nativii Vărsători sunt oameni optimiști, curajoși și dornici să încerce tot felul de lucruri noi. Dar Luna plină din Balanță va fi pentru ei un moment mai dificil. Pentru o perioadă scurtă de timp este posibil să aibă probleme mari în căsnicie, în dragoste, în relațiile cele mai intime. Iar punctul culminant ar putea fi data de 13 aprilie când unii dintre ei se pot hazarda să ia decizii foarte riscante și să își distrugă căsnicia. De aceea, este mult mai bine să păstreze o atitudine echilibrată în relațiile de cuplu și să aștepte să treacă această perioadă tensionată.

Citește și horoscopul lunii aprilie 2020!