Zodia Berbec – favorizată marțea  

Nativilor Berbeci trebuie să le meargă foarte bine în zilele de marți, deoarece zodia lor este protejată de Marte. În zilele de marți, Berbecii sunt plini de energie, au un tonus bun, se apucă de activități bune și profitabile și ar trebui ca tot ce fac să le meargă din plin.  

Cea mai rea zi din săptămână pentru Berbeci este lunea. Cu greu se pot aduna și organiza, cu greu se întorc la muncă și redevin responsabili, mai ales dacă au petrecut de minune în weekend. Lunea, Berbecii trebuie să se ferească de cheltuieli și decizii mari.

Zodia Taur – favorizată vinerea

Guvernați de Venus, nativilor din Taur le merge foarte bine vineri, ultima zi de muncă din săptămână când își termină treburile grele și se relaxează. Vinerea, se ocupă de casă, de copii, de relația de dragoste, de mici distracții și de bucurii, iar Venus îi sprijină în tot ceea ce fac.

În ceea ce privește ziua cu ghinion, nativii Tauri au adesea probleme marțea. Zilele de marți nu sunt deloc favorabile acestei zodii, le merge totul pe dos Taurilor și trebuie să se ferească de investiții, ședințe și planuri noi.

Zodia Gemeni – favorizată miercuri

Gemenii sunt mai norocoși îndeosebi miercurea. Pentru ei este întotdeauna o zi plină de energie, o zi cu vibrații pozitive încă de la prima oră, indiferent că tună și fulgeră afară. Gemenii reușesc să muncească și să realizeze mai multe lucruri miercurea decât în orice altă zi a săptămânii.

Dacă miercurea este o zi bună pentru Gemeni, marțea le merge destul de rău. Cele mai multe ghinioane le pot avea marți, pentru că se pripesc să ia decizii nepotrivite și nu se gândesc la consecințe. Marțea, Gemenii trebuie să se ferească de discuții și negocieri, dar și de cheltuieli.

Zodia Rac – favorizată lunea

Zodie guvernată de Lună, zodia Racului va avea parte de zile foarte bune chiar la început să săptămână, în zilele de luni. Racii sunt oamenii care își fac mereu planuri și luni este ziua în care încep să le pună în aplicare, iar astrele sunt de partea lor.

În schimb, zilele de miercuri pot fi dificile pentru Raci care sunt mereu sub tensiune. Tot timpul au multe de făcut, abia fac față, se enervează, uită de câte ceva și pierd. Miercurea, Racii trebuie să fie prudenți, să păstreze o rutină echilibrată și să nu se enerveze, orice ar fi. Trebuie să evite orice activitate nouă.

Zodia Leu – favorizată duminica

Leilor le merge de minune duminica, iar joia este ziua lor cea mai rea din săptămână. Duminica, nativii Lei sunt energici, sunt mereu în mișcare, rezolvă lucruri, se ocupă numai de ceea ce le place, sunt veseli și puși pe fapte mari.

Dar joia sunt deja obosiți, tracasați, încep să se enerveze și iau decizii proaste. Joia, Leii trebuie să evite confruntările, activitățile noi, sportul, întâlnirile romantice. Cel mai bine ar fi să iasă la un pahar de vin cu amicii.

Zodia Fecioară – favorizată miercurea

Nativii Fecioare, ca și Gemenii, se bucură în general de noroc în zilele de miercuri. Înainte de toate, de bani au partea miercurea. Pentru Fecioare, este o zi bună la muncă, în afaceri, în negocieri, cumpărături și dialoguri cu cei din jur. Pot câștiga bani sau pot munci la diverse proiecte în avantajul lor.

Dar vinerea nu prea le merge bine. În zilele de vineri, parcă le tună și le fulgeră, sunt mai exigenți și nu se mulțumesc cu puțin. Vinerea, Fecioarele trebuie să evite călătoriile, deplasările, negocierile sau întâlnirile romantice.

Zodia Balanță – favorizată vinerea

Ultima zi de muncă este ca o gură de aer proaspăt pentru Balanțe, care se bucură de un flux extraordinar de energie datorită lui Venus, astrul lor protector. Vinerea, Balanțele au parte de dragoste, de prieteni buni, de sprijin, de împliniri și chiar de bani.  

Pe cât de bine le merge Balanțelor vinerea, pe atât de rău le merge lunea. În mod cert, prima zi de muncă este cea mai rea zi din săptămână pentru această zodie. Balanțele se organizează și se urnesc cu greu lunea și nimic nu le iese pentru că nu au chef de nimic.

Zodia Scorpion  – favorizată marțea

Multe zodii au de suferit marțea, dar Scorpionii se simt excelent. Este a doua zi de muncă, sunt mai concentrați și mai organizați, rezolvă totul repede, se descurcă bine la ședințe și îi cuceresc pe cei din jur.

În schimb, ziua lor mai puțin bună este joia. De multe ori, în zilele de joi Scorpionii stau în tensiune, se enervează din orice, dar reușesc să arate calmi la suprafață. Joia, nativii Scorpioni trebuie să se ferească de orice activitate nouă și de discuțiile cu partenerul de cuplu.

Zodia Săgetător – favorizată joia

Datorită lui Jupiter, astrul lor guvernator, Săgetătorilor le merge de minune joia. Este o zi bună pe toate planurile, dar mai ales pentru dragoste și pentru proiectele lor îndrăznețe. Orice ar avea mai greu de făcut, trebuie să înceapă joia, pentru că astrele vor fi de partea lor.

Dacă joi este o zi norocoasă, nativilor Săgetători nu le merge deloc bine miercuri. Pentru ei este o zi obositoare, încărcată, cu multe presiuni, mai ales dacă un loc de muncă solicitant. Miercurea, Săgetătorii trebuie să evite deplasările, cheltuielile și să nu își programeze întâlniri romantice.

Zodia Capricorn – favorizată sâmbăta

Saturn este astrul guvernator al Capricornilor, iar ziua în care acest astru este deosebit de generos este sâmbăta. Nativilor Capricorni le place ziua de sâmbătă, sunt mai liniștiți, mai fericiți, renunță la muncă și se ocupă de proiectele personale și de relația de dragoste.

Oricât ar părea de ciudat, duminica pare să fie cea mai rea zi din săptămână pentru Capricorni. De obicei, duminica nu le iese nimic din ceea ce își propun și mai și pierd bani, dacă nu sunt atenți. Duminica, nativii Capricorni trebuie să se ferească de orice activitate nouă și doar să se odihnească.

Zodia Vărsător – favorizată duminica

Vechiul guvernator al Vărsătorilor era Saturn, dar astrologia modernă l-a ales în ultimele două secole pe Uranus. El este asociat cu independența, deschiderea, surprizele și schimbările neprevăzute și este astrul celei de a șaptea zile. Uranus influențează favorabil duminica, iar Vărsătorii se simt adesea norocoși în  această zi, în care au libertatea de a face lucruri frumoase pentru ei.

Dar vinerea este o zi dificilă pentru Vărsători. Vinerea cheltuie peste măsură, uită, pierd, rătăcesc lucruri, rătăcesc drumurile, îi dezamăgesc pe cei din jur. Vinerea, Vărsătorii nu trebuie decât să se relaxeze și să lase deoparte activitățile importante, pentru că riscă să facă greșeli.

Zodia Pești – favorizată vinerea

Vinerea este ziua cu noroc a Peștilor, ei fiind protejați de Neptun, guvernatorul celei de a XII-a Case din zodiac și a zilelor de vineri. Ultima de zi de lucru este întotdeauna o zi bună pentru Pești, care se încarcă de energie, se bucură de dragoste și de succes în plan financiar.

Dar duminica este de obicei o zi mai tensionată și mai dificilă. Sunt șanse mari, când pierd ceva, să piardă duminica, și nu este vorba numai de obiecte, ci și de oameni. Duminica, nativii Pești trebuie să evite deplasările lungi, discuțiile serioase în cuplu și activitățile dificile.