Zodia Berbecului este dominată de Marte, planeta care a dat numele zilei de marți. Mulți astrologi sunt de părere că prima zi norocoasă din săptămână pentru Berbeci este ziua de marți, zi în care această zodie se bucură de influența puternică a lui Marte.

Datorită acestui astru, nativii Berbeci sunt mai energici marțea, au mai multă poftă de muncă, sunt mai optimiști și mai inventivi, se concentrează mai bine pe ce au de făcut și atrag ajutorul celor din jur.

Ce acțiuni sunt favorizate în zilele de marți

Berbecii care vor să se ocupe de proiecte noi, de planuri și probleme mai dificile sau de munci mai grele prin casă ori la serviciu, este bine să se concentreze asupra lor în zilele de marți.

La început de săptămână, în ziua de luni, este bine să își facă planurile, să caute soluții, să caute bani și să își organizeze bugetul, dar marți este ziua în care trebuie să treacă la acțiune. Iată ce activități sunt favorizate pentru zodia Berbecului în zilele de marți:

  • Munca pe teren legată de serviciu
  • Cele mai grele activități și proiecte de la serviciu
  • Examenele, testele, probele de orice fel, inclusiv cele sportive
  • Orice fel de activitate fizică care presupune reparații, renovări, consolidări
  • Orice fel de proiect personal care presupune investiții mai mari
  • Activitățile care necesită o concentrare deosebită, analiză și soluții ingenioase
  • Activități care presupun mai multă îndemânare, răbdare și abilități practice.

De ce le poartă marți noroc Berbecilor

Ziua de marți este o zi excelentă pentru zodia Berbecului deoarece Marte atrage acum norocul de partea lor. În tradiția zodiacului, ziua de marți aduce mai multe șanse pentru nativii acestei zodii, mai ales dacă se pregătesc să facă anumite schimbări în viață sau se confruntă cu situații mai dificile.

Marțea, nativii Berbeci au un tonus mai bun, sunt mai veseli, mai comunicativi și mai optimiști, ceea ce atrage o energie pozitivă și din partea celor din jur. Astfel că, nativii Berbeci obțin mai ușor ceea ce au nevoie din partea prietenilor lor, din partea superiorilor sau a partenerilor de viață.

Pe de altă parte, ziua de marți este, pentru mulți Berbeci, ziua în care se ambiționează să răzbată cu orice problemă. Mulți nativi din zodia Berbecului se simt mai competitivi marțea, intră în concurență cu cei din jur, au idei mai bune și muncesc mai mult decât ceilalți pentru a demonstra ce abilități au. Iar o asemenea atitudine de războinic, specifică lui Marte, îi ajută pe Berbeci să rezolve mai multe probleme marțea sau să atragă de partea lor anumite șanse.

Ce zile norocoase are zodia Berbecului în timpul unei luni

Dacă ziua norocoasă a săptămânii este marțea, în timpul unei luni calendaristice se pare că Berbecii vor fi norocoși în zilele de 6 și de 9. Aceste două numere sunt considerate numere norocoase pentru Berbeci, iar în zilele de 6 și de 9 ale fiecărei luni nativii zodiei se pot aștepta la un strop de noroc în plus în tot ceea ce fac.

În multe zodiace vechi se spune că lunile iunie (a șasea) și septembrie (a noua) sunt lunile cele mai bune pentru zodia Berbecului mai ales pentru vacanțe și călătorii, pentru proiecte personale, pentru nuntă, pentru investiții mari sau pentru activități care le protejează sănătatea.