Căsnicia sub semnul Berbecului

data nunții: 21 martie – 20 aprilie

Berbecul este un semn aventuros, îndrăzneț și independent. Dacă te-ai căsătorit în zodia Berbecului, vă veți păstra amândoi independența și puterea de decizie, dar veți găsi o cale de a vă pune de acord în toate problemele majore. Mariajul vostru este unul plin de surprize, cu decizii spontane și situații inedite. Veți pune la cale tot felul de proiecte, călătorii și vacanțe în ultimul moment, veți pregăti cine festive și romantice în cele mai neașteptate zile și cadouri cu semnificații ciudate, pe care numai voi le cunoașteți. Vor fi și multe momente tensionate, pentru că sunteți amândoi competitivi și nu lăsați garda jos. În unele situații, trebuie să învățați să fiți mai înțelegători și mai uniți.

Căsnicia sub semnul Taurului

data nunții: 21 aprilie – 21 mai

Taurul este zodia confortului, a luxului și a vieții tihnite. Tu și soțul tău încercați să duceți o viață echilibrată și armonioasă, fiind foarte atenți la bunăstarea voastră și a întregii familii. Banii și bunurile materiale sunt importante pentru amândoi, ceea ce poate isca, uneori, discuții neplăcute. Faceți prea des economii și există riscul să lăsați deoparte distracțiile doar pentru a vă cumpăra cine știe ce lucruri scumpe. Încercați să fiți mai spontani și să încercați lucruri noi, altfel monotonia poate ucide cele mai frumoase sentimente.

Căsnicia sub semnul Gemenilor

data nunții: 22 mai – 21 iunie

Pentru soții căsătoriți sub semnul Gemenilor, comunicarea este foarte importantă. Vorbiți mult, vă sunați, vă căutați, despicați firul în patru când vine vorba de orice decizie sau plan. Cu toate acestea, deseori sunteți ca șoarecele și pisica. Azi vă înțelegeți bine, mâine discutați în contradictoriu și vă răzgândiți. Prietenii vă consider obositori, dar vă iubesc, totuși, pentru că vă place să vă distrați și nu ratați nicio petrecere. Relația voastră are nevoie de multă variație și de activități pe care să le puteți face împreună, spre exemplu un curs de dansuri sau drumeții pe meleaguri depărtate.

Căsnicia sub semnul Racului

data nunții: 22 iunie – 22 iulie

Căminul și familia sunt cele mai importante pentru nativul Rac. Și căsnicia voastră evoluează în jurul copiilor și a casei. Investiți numai de dragul lor, vă protejați cu ardoare familia și nu lăsați pe nimeni să intervină în ceea ce faceți. Tu îți răsfeți soțul, îi gătești numai lucruri delicioase și îl aștepți în fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Iar el are grijă să vină cu o floare sau cu un fleac drăguț, care știe că îți face plăcere. Pare căsnicia ideală, dar păstrați legătura și cu prietenii sau cu rudele, să nu ajungeți niște singuratici.

Căsnicia sub semnul Leului

data nunții: 23 iulie – 22 august

Îți este destinată o căsătorie dramatică, spectaculoasă și plină de evenimente. Așa este Leul, un actor plin de talent, care joacă teatru în orice moment și vrea să fie admirat. Pasiunea va condimenta relația voastră, atâta vreme cât vă iubiți sincer. Amândoi vreți totul de la celalalt, dăruiți puțin și aveți opinii categorice. Un asemenea tablou este presărat adesea cu certuri, cu despărțiri trecătoare și împăcări pasionale. Apărați-vă dragostea și nu lăsați capriciile de moment să vă distrugă căsnicia.

Căsnicia sub semnul Fecioarei

data nunții: 23 august – 21 septembrie

Fecioarele sunt organizate, grijulii, muncitoare, preocupate de sănătate și de bunăstarea familiei. Și tu, și soțul tău sunteți influențați de acest semn astral, sunteți atenți la detalii și încercați să vă construiți o viață cât mai ordonată și mai confortabilă. Vă ajutați unul pe celălalt și vă încurajați în cele mai grele momente. Sunteți fiecare pentru celălalt cel mai important sprijin în viață. S-ar putea ca, uneori, să fiți prea ocupați cu detaliile și să pierdeți din vedere problemele de ansamblu. Mai târziu, veți descoperi ”găuri” pe care nu ați știut cum să le acoperiți…

Căsnicia sub semnul Balanței

data nunții: 22 septembrie – 22 octombrie

Balanța este zodia căsătoriilor și, poate, nu întâmplător, luna octombrie este preferată de miri când vor să își unească destinele. Balanța înseamnă echilibru, armonie, pace, susținere și înțelegere, atribute de care ar trebui să vă bucurați și voi doi. Relația voastră va rămâne întotdeauna pe primul loc pentru amândoi, indiferent de greutăți și obstacole. Veți ști să vă apărați căsnicia, în pofida tuturor zvonurilor și a diferențelor dintre voi. În timp, riscați totuși să vă ocupați prea mult de imaginea voastră de cuplu și mai puțin de voi înșivă.

Căsnicia sub semnul Scorpionului

data nunții: 23 octombrie – 21 noiembrie

Aveți o relație plină de pasiune, la început, cu surprize și capricii, cu suișuri și coborâșuri… Țineți foarte mult la intimitatea dintre voi și faceți tot posibilul să o păstrați în timp. Dar, veninul Scorpionului se poate strecura între voi când te aștepți mai puțin. Fii atentă la orice schimbare din viața soțului tău, menține-i interesul treaz și iubirea proaspătă. Nu vă veți plictisi împreună, dar fiecare va încerca să evadeze sub o formă sau alta. Important este să vă respectați sentimentele și nevoia de independență.

Căsnicia sub semnul Săgetătorului

data nunții: 22 noiembrie – 21 decembrie

O iubire imposibilă, o aventură de o noapte, o relație interzisă… începutul relației voastre este cu totul deosebit de alte relații, iar cei din jur nu vă dau prea multe șanse împreună. Săgetătorul își pune amprenta lui aventuroasă și înclinația spre risc. Probabil călătoriți mult împreună, vă place să descoperiți locuri noi și să vă faceți o mulțime de prieteni. Dar stați și mult timp despărțiți, fără să simțiți lipsa celuilalt, știind că vă așteaptă oricum la capăt de drum. Dar, când apar obstacole și piedici mai dificile, nu reușiți să vă mai regăsiți.

Căsnicia sub semnul Capricornului

data nunții: 22 decembrie – 20 ianuarie

Capricornul înseamnă tradiție, valoare, ordine și… un strop de avariție. Căsnicia voastră va păstra, chiar dacă într-o măsură mai mică, aceste valori. Amândoi veți prețui valorile familiei, moștenirile de la părinți și veți sărbători mereu Crăciunul sau Paștele alături de rude și copii. Amândoi le veți transmite mai departe celor mici credințele și obiceiurile voastre și veți încerca să construiți o atmosferă patriarhală, liniștită și echilibrată. Vă place să planificați totul, fiecare pas de mâine, și munciți foarte mult pentru confortul vostru material. Ar fi bine, din când în când, să mai uitați de obligații și planuri și să vă distrați împreună.

Căsnicia sub semnul Vărsătorului

data nunții: 21 ianuarie – 19 februarie

Mariajul patronat de Vărsător poate fi cel mai bine descris drept modern, neconvențional și… un pic șui! Pasiunea și dragostea le trăiți la cote înalte, dar sunteți și foarte buni prieteni. Organizați petreceri și tot felul de excursii sau întâlniri cu familia sau cu prietenii apropiați. Cei din jur vă admiră pentru pofta de viață și alegerile voastre ieșite din comun. Vă place foarte mult să ieșiți împreună cu alți oameni și să profitați la maximum de orice distracție. Dar, nu uitați, că relația voastră are nevoie și de momente intime, de seri romantice și liniștite…

Căsnicia în semnul Peștilor

data nunții: 20 februarie – 20 martie

Imaginație, romantism, creativitate și multă armonie… o căsnicie reușită, care te va face fericită, dacă nu intervine influența rudelor sau a altor persoane din jur. Fiți uniți și veți fi mereu fericiți! Căsătoria voastră va fi un model pentru ceilalți, veți celebra fiecare moment special și veți face totul împreună. În entuziasmul vostru, s-ar putea să uitați de obligațiile cotidiene și să neglijați aspectele prozaice, dar inerente ale relației voastre. Treburile casnice, plățile, facturile, cumpărăturile sau banii ar putea declanșa discuții mai puțin plăcute, dacă nu vă ocupați împreună de ele.

sursa foto: Kris Krug / Foter / CC BY-SA” target=”_blank”>Foter.com