Bărbații Balanță pot oferi foarte mult în dragoste, dacă se simt apreciați și dacă au parte de o iubire sinceră. Sunt foarte sensibili și au nevoie de romantism, chiar dacă nu știu să ceară acest lucru direct, așa cum o fac nativii mai egoiști și posesivi ai zodiacului.

Iubirea e unul dintre marile lor visuri

Nativii din Balanță mizează mult pe dragoste în viață și vor încerca să facă totul pentru a păstra lângă ei femeia iubită. Chiar dacă apar probleme în relația lor, vor face multe compromisuri pentru a menține un echilibru și pentru a reînvia pasiunea. Este surprinzător, având în vedere că în tinerețe nici nu se gândește la o familie și copii. Dar vrea iubire și pasiune, fără prea multe obligații.

Au și o doză de egoism

Bărbații Balanță maturi, cei trecuți de 30 de ani, încep să înțeleagă mult mai bine ce îți oferă dragostea și devin mult mai responsabili. Cu toate acestea, au o anumită doză de egoism de care femeile se feresc şi sunt destul de pretenţioși. Sunt inteligenți și rafinați și vor partenere pe potriva lor. Nu se îndrăgostesc de oricine, dar când își oferă inima cu adevărat o fac pentru totdeauna.

Femeile din viața lor sunt partenere egale

Nativii Balanță nu tratează niciodată superficial sau cu dispreț femeia cu care își împarte viața. Știu să ofere surprize deosebite, pasiune, cadouri şi mult răsfăţ. Dar așteaptă să primească același lucru și au nevoie de multă atenţie. Le place să știe că sunt pe primul loc în inima celei de care s-au îndrăgostit.

Dacă sunt nefericiți în dragoste, bărbații din Balanţă sunt în stare să pună capăt relaţiei respective fără urmă de regret, chiar dacă le ia câţiva ani să se decidă să plece.

sursa foto: 123rf.com