Nativii Peşti sunt recunoscuţi pentru firea lor deschisă, răbdătoare şi înţelegătoare. Cu toate acestea, sunt câteva lucruri care ne enervează la zodia Pești, chiar dacă este un semn de Apă plin de calități. Există câteva trăsături de personalitate greu de suportat, pe care Peștii nu le vor putea schimba niciodată. La unii din ei sunt mai ușor de observat, alții reușesc să le ascundă o vreme, dar tot ies la iveală în situațiile critice.

Nativii Pești sunt exagerat de sensibili

Cu toții avem micile noastre sensibilități, dar Peștii sunt cei mai sensibili din tot zodiacul și se supără prea repede din tot felul de lucruri minore, lipsite de importanță pentru alții. Ba chiar au pretenția să le ceri scuze pentru tot felul de fleacuri și nu te uită niciodată dacă nu o faci.

Peștii se încarcă de emoții puternice, de emoții negative și suferă de o anumită nesiguranță emoțională. De multe ori joacă rolul de victimă, fără să își dea seama că au greșit și ei la rândul lor. Peștii au tendința să interpreteze mereu realitatea după nevoile lor, ceea ce poate fi greu de tolerat de către alte persoane.

Se agață prea mult de oameni

O altă trăsătură care ne enervează la zodia Pești este tendința ei de a cere mereu afecțiune, atenție și dragoste. Peștii oferă afecțiune și dragoste necondiționată copiilor și celor mai apropiate persoane, dar cer foarte multă atenție și afecțiune din partea unor persoane de la care au pretenții mari.

Nativii Pești se ”agață” emoțional de persoanele puternice, care îi ajută mereu și care sunt capabile să îi sprijine și devin o povară pentru cei care se simt de-a dreptul sufocați de ei. Dar această tendință a lor nu se va schimba niciodată, pentru că Peștii au mare nevoie să fie iubiți pentru a fi mai puternici și mai siguri pe ei.

Ce ne enervează la zodia Pești: secretomania

Nativii Pești au adesea tendința de a ascunde tot felul de lucruri din viața lor tocmai față de persoanele care sunt vizate direct. Ei pot lua decizii despre care nu discută cu nimeni, pot ascunde tot felul de detalii despre munca și proiectele lor personale, considerând că nu este cazul să le împărtășească și celor apropiați.

Nu de puține ori părinții, partenerii de viață sau colegii de serviciu pot fi surprinși de lucrurile pe care le țin secrete nativii Pești. Adesea, aceste lucruri nici nu este nevoie să fie secrete. Ba din contră, cu cât sunt cunoscute de toți apropiații, cu atât se pot găsi soluții mai bune. Dar Peștii preferă în mod inexplicabil să fie uneori secretoși, lucru pe care cu greu îl pot înțelege persoanele apropiate.