Scorpionii în dragoste sunt foarte dificili, poate printre cei mai dificili nativi ai zodiacului. Sunt foarte pretențioși, cer mult și oferă puțin. De aceea se întâmplă adesea să facă greșeli greu de iertat și să piardă încrederea și afecțiunea oamenilor pe care îi iubesc.

Scorpionii vor totul sau nimic

Când se îndrăgostește, nativul acestei zodii cere totul de la persoana pe care o iubește, ca și cum ar avea toate drepturile asupra ei. Devine dominator, posesiv și îi controlează fiecare pas. Și vrea să fie pe locul unu în viața ei, indiferent de situație. Și el oferă pasiune, dragoste și iubire, dar vrea adorație și supunere, ceea ce nu poate fi acceptat ușor de către oricine.

Așteaptă prea mult!

Obișnuiți să primească mai întâi și apoi să ofere, nativii zodiei nu se implică în relații de lungă durată decât după multă vreme în care au analizat cu atenție cealaltă persoană. Scorpionul este capabil să aștepte multă vreme înainte de a se decide, dar așteptarea poate fi o greșeală, deoarece iubirea se poate risipi și persoana respectivă va pleca definitiv din viața lui.

Pe de altă parte, Scorpionul vrea un partener rafinat, elegant, cultivat, receptiv și emotiv, însă el nu își arată deloc sentimentele, ceea ce poate duce la o ruptură prematură.

Scorpionii în dragoste păstrează prea multe secrete

Nativul Scorpion are o viață a lui, foarte puțin cunoscută de cei din jur. Nu se confesează ușor, nici măcar persoanei pe care o iubește. Ține multe secrete, și cele mai multe inutile, încearcă să fie cât mai misterios, greu de citit și exigent, ceea ce îl poate îndepărta de un partener sau o parteneră care ar fi fost dispusă să îi ofere totul.

Este totodată foarte critic și nu știe să își formuleze nemulțumirile pe un ton mai nuanțat. Partenerul de cuplu simte că nu îi oferă suficientă încredere și înțelegere, ceea ce va duce inevitabil la multe discuții neplăcute.