Bărbații din zodia Fecioarei oferă stabilitate, afecțiune și comunicare. Sunt organizați și țin foarte mult la ordinea pe care și-o construiesc în viață, de aceea nici nu găsesc prea ușor o parteneră care să se potrivească perfect cu stilul lor de viață. Dar când o găsesc și o iubesc, îi pot oferi toată inima lor. Cu toate acestea, oricât de îndrăgostiți ar fi, fac și ei greșeli pe care nici nu le conștientizează.

Bărbații din zodia Fecioarei sunt cârcotași

Înainte de toate, trebuie să te obișnuitești cu faptul că un nativ din Fecioară  critice orice și pe oricine. Chiar dacă te iubește și te admiră, el tot găsește ceva de criticat. Ba mai mult, ai impresia că vrea să schimbe diverse lucruri la tine pentru că îți găsește tot felul de defecte.

Pînă și în dragoste sunt perfecționiști

Se știe foarte bine cât de mult le place Fecioarelor să facă totul ca la carte. Sunt foarte atente la detalii, verifică de trei ori ceea ce au de făcut și nu trec cu vederea nicio greșeală. Sunt obsedați de ordine, curățenie și reguli, ceea ce poate fi un atu în carieră, chiar dacă pe apropiații lor îi mai deranjează micile manii ale Fecioarelor. Vestea proastă este că bărbații din zodia Fecioarei sunt perfecționiști și în relația intimă, iar acest lucru începe să ridice bariere pe care cu greu o femeie le mai poate trece.

Prea raționali!

Maniile Fecioarelor nu sunt deloc întâmplătoare. Tocmai pentru că sunt foarte logice și raționale, Fecioarele vor să facă totul perfect. Mintea lor este iscoditoare, clară și obiectivă. Analizează totul la rece și găsesc mereu soluții bune. Nativii zodiei sunt analitici și tocmai de aceea sunt oamenii potriviți cărora să le ceri o opinie când este nevoie. Dar, în dragoste, această tendință de a analiza totul la rece duce la suprimarea romantismului și a emoțiilor.

sursa foto: 123rf.com