Bărbatul din zodia Berbecului

Este plin de energie, este mereu în mișcare, aleargă toată ziua să rezolve tot felul de probleme și de multe ori muncește peste program pentru că e foarte ambițios, când știe că are de câștigat. Nu e de mirare că bine acasă tensionat și nervos. Are nevoie de relaxare și așteaptă să găsească acest lucru acasă. Oferă-i din când în când un masaj relaxant și revigorant.

Nativul Taur

Tot timpul preocupat și pus pe fapte mari, Taurul este un ambițios care face trei lucruri deodată și nu are niciodată timp pentru el. De aceea, când ajunge acasă ar vrea ca partenera lui să îl întâmpine cu zâmbetul pe buze, aranjată și frumoasă și cu o masă copioasă!

Bărbatul Gemeni

Știi că Gemenilor le place mult să se distreze. Sigur că au și ei nevoie de o seară liniștită și relaxantă, când se întorc acasă, dar dacă vrei cu adevărat să se simtă bine, invită-i la un club sau la o comedie, la teatru.

Nativul Rac

Bărbatul Rac este un nostalgic și un romantic și ar vrea să transforme fiecare experiență în amintiri frumoase alături de femeia pe care o iubește. Când vrei să îi oferi câteva clipe deosebite, ia-l la plimbare pe o barcă sau pur și simplu la o plimbare lungă pe lângă frunzele aurii ale toamnei.

Bărbatul Leu

Cu vanitatea lui binecunoscută, Leul vrea să fie admirat, răsfățat și iubit întru totul. Doar știi că are mare nevoie de dragostea ta. Iar, dacă vrei să îl vrăjești cu adevărat, dă-i întâlnire ca la începutul relației voastre. Alege un loc secret, pe care nu-l cunoaște, și surprinde-l cu un sărut pătimaș!

Nativul Fecioară

Gândește-te la o evadare în doi, undeva la munte, unde nu vă mai ajung din urmă grijile de zi cu zi. Bărbatul Fecioară este mereu preocupat de câte ceva, muncește mult și are nevoie de relaxare deplină din când în când. Surprinzător, dar una dintre acele dorințe secrete pe care trebuie să le ghicești singură este o scurtă călătorie în doi.

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac

Bărbatul Balanță

Balanțele sunt mari iubitoare de experiențe culturale. Puțină lume știe acest lucru, dar este una dintre cele mai mari plăceri ale acestei zodii. Când simți că partenerul tău din Balanță are nevoie de ceva nou, interesant și relaxant, caută cea mai frumoasă expoziție de artă din oraș și du-l la muzeu.

Nativul Scorpion

Pregătește o petrecere surpriză în doi, în care tu trebuie să joci rolul unei femei misterioase, seducătoare și provocatoare. Nimic nu îi place mai mult Scorpionului decât un strop de mister într-o seară romantică. Îl poți lega la ochi să îl obligi să ghicească ce surprize i-ai pregătit.

Bărbatul Săgetător

Diversitatea, ineditul și noutățile sunt cele mai mari distracții din viața Săgetătorilor, mereu în căutare de activități interesante și de aventuri. Dacă vrei să îi faci o surpriză frumoasă, găsește o activitate nouă, ieșită din comun, ceva ce sigur i-a plăcea, dar nu a mai încercat până acum. Spre exemplu, un zbor cu balonul sau o călătorie cu avionul pe o insulă atractivă sau o cină legat la ochi.

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac

Nativul Capricorn

Ajută-l din când în când cu treburile mai complicate, pe care de obicei le face singur. Vei zâmbi, dar aceasta este una din acele dorințe secrete pe care Capricornii nu le-ar dezvălui niciodată. Oricât de mult le place să fie bărbații puternici și perfecți, care nu au nevoie de nimeni, în realitate au nevoie de sprijinul și de ideile femeii pe care o iubesc.

Nativul Vărsător

Așteaptă-l acasă cu muzică și ceva delicios de mâncare, când vrei să îl ajuți să se destindă și să fie fericit. Poate chiar o petrecere surpriză cu cei mai buni prieteni. Ceva distractiv, ceva inedit, o mică petrecere care să îl facă să râdă toată seara, și va fi mult mai destins și mai iubitor!

Bărbatul Pești

Se știe că este un visător și un romantic, de aceea o seară plină de pasiune doar pentru voi doi, când copiii pleacă la bunici, este un vis pentru el. Poți căuta și un restaurant elegant pe malul unei ape, unde să vă delectați cu o cină savuroasă!

sursa foto: 123rf.com