Bărbații din Pești ne surprind adesea cu generozitatea lor și cu atitudinea proactivă. Nu vor sta niciodată cu mâinile în sân, dacă văd pe cineva apropiat că are mare nevoie de ajutor și nu se descurcă singur.

Nativii din zodia Pești sunt parteneri de cursă lungă, sunt implicați în căsnicie și în familie, sunt tați grijulii și amanți empatici. Dar iată ce mai spune zodiacul despre calitățile lor.

Bărbații din Pești aleg întotdeauna binele de rău, albul de negru

Nativii acestui semn zodiacal au un caracter onest și apreciază valorile tradiționale. Nu prea poți să îi păcălești și nici nu le place să trăiască într-o zonă gri. Ori e albă, ori e neagră. Ei vor discerne întotdeauna fără să se înșele între bine și rău, vor lupta mereu pentru bine și vor fi alături de cei care sunt cinstiți și corecți.

Sunt plini de compasiune

Niciun nativ din Pești nu va rămâne indiferent la suferința cuiva apropiat. Ei pot fi săritori și generoși inclusiv cu străinii, pentru că au un grad ridicat de compasiune în comparație cu alți nativi din zodiac. Bărbații din Pești sunt sensibili și foarte atenți la oameni, dar și la micile ființe care au nevoie de ajutor. Nu este de mirare că vin acasă cu un câine rătăcit sau cu o pisică salvată de la ghenă.

Le place să cunoască oameni noi

Peștii se simt extraordinar între oameni, în colectiv, în comunități mari, bine structurate, la fel de bine cum se simt în familie. Ei au mare încredere în oameni, sunt deschiși și sociabili. Le place foarte mult să cunoască oameni noi, să își facă diverse cunoștințe, să aibă cât mai mulți amici cu care pot împărți o bere și o poveste. Singurătatea nu le face deloc bine, ba din contră, riscă să devină depresivi.

Adoră să petreacă și să danseze

Dacă ești în căutarea unui partener optimist, deschis, amator de distracții, atunci alege unul dintre bărbații din Pești disponibili din jurul tău. Vei descoperi un excelent partener de petreceri. Cei mai mulți nativi din Pești au ureche muzicală și le place foarte mult muzica, le place să cânte și să danseze. De multe ori, vor fi sufletul petrecerilor din familie și vor organiza tot felul de mese festive și aniversări pentru frați și pentru rudele apropiate.

Au o imaginație debordantă

Toată lumea știe că nativii Pești sunt mai visători și emotivi, dar bărbații din Pești în mod special au o imaginație mult mai bogată decât femeile născute în zodia Pești. Ei pot fi captivați de știință, de filme, de noile descoperiri, de misterele istoriei, de astrologie sau magie. Vei fi surprinsă să descoperi că au tot felul de înclinații mistice și hobby-uri mai puțin obișnuite. Dar imaginația lor bogată îi ajută să fie atât de creativi în viața de cuplu!