Se spune că bărbatul Vărsător nu poate iubi profund decât o dată în viață și chiar și atunci apar unele semne de întrebare. Pentru că o relație cu un Vărsător pare destul de superficială, dacă nu îl cunoști îndeajuns de bine.

Cu toate acestea, Vărsătorul se poate implica trup și suflet într-o legătură care îi îndeplinește toate visele. Și iată ce beneficii poți avea dacă iubești un nativ din această zodie.

Un Vărsător poate oferi totul

Când este cu adevărat îndrăgostit, un bărbat din zodia Vărsătorului știe cum să își răsfețe iubita. De la gesturi mici, cu efecte mari, precum buchete de flori și prăjituri savuroase, până la aventuri și călătorii pe care le plănuiește în secret până în dimineața plecării. Lângă el, viața nu este deloc monotonă. Dar important este să te includă în aventurile lui și să nu plece doar cu prietenii.

Îți face curte tot timpul

Bărbatul Vărsător are o atitudine pasivă, la început, chiar dacă este îndrăgostit lulea. Îi face curte femeii pe care o iubeşte într-un mod timid, abia vizibil. El aşteaptă să fie descoperit şi încurajat. Este foarte fericit să faci tu primul pas, iar apoi va fi mereu dornic să te cucerească și îți face curte tot timpul.

O relație cu un Vărsător îți oferă libertate

Partea cea mai frumoasă alături de un bărbat din această zodie este că nu e deloc posesiv și gelos. Știe că o femeie iubită și prețuită nu i-ar înșela încrederea. Nu are obsesii, fixații, gelozii și nici nu îi place să controleze oamenii. Vărsătorului nu îi place să fie ţinut sub papuc, aşa că oferă aceeaşi libertate de care are nevoie el și partenerei sale. O relație cu un Vărsător îți oferă totodată independență și libertate de mișcare.

sursa foto: 123rf.com