Farmecul nativei Berbec

Băiețoasă, îndrăzneață și vulcanică, frumusețea ta iese în evidență datorită personalității tale cuceritoare. Cu forme pline și buze senzuale, ai un zâmbet plin de promisiuni, pe care niciun bărbat nu îl va rata. Alege un stil vestimentar nonconformist, să fii mereu tânără și cuceritoare.

Ce atuuri fizice are femeia Taur

Se spune despre nativa din Taur că este o zeiță a frumuseții, aflată sub patronajul lui Venus. Chiar dacă nu ești o frumusețe clasică, de păpușă, sau femeia fatală, îl ai pe vino-ncoa’ și acel aer feminin care te prinde atât de bine. Alege cu grijă culorile pe care le porți și haine sexy să îți pui în evidență corpul frumos proporționat.

Ce are mai frumos femeia Gemeni

Zâmbetul tău cochet este cuceritor, dar poate că cea mai interesantă și frumoasă trăsătură a ta este privirea curioasă și jucăușă. Ochii mereu zâmbitori și tineri sunt de admirat și vor cuceri pe oricine. Ai grijă să îi pui în valoare ori de câte ori te machiezi, pentru că sunt atuul tău și mulți bărbați îl apreciază!

Cum se pune în valoare femeia Rac

Delicată și emotivă, nativa Rac preferă machiajul nud și culorile pudrate, care să îi scoată în evidență tenul, dar și aerul melancolic și voluptos. Dacă ai pomeții bine conturați și pielea fină, ai grijă să le pui în valoare printr-o nuanță delicată de piersică și rochii vaporoase de vară. Stilul elegant și adolescentin te prinde de minune!

În ce constă frumusețea unei native Leu

Ai grijă de silueta ta, mai ales dacă te-a înzestrat natura cu un bust frumos și cu o talie subțire. Cu picioarele tale lungi și mijlocelul de viespe te vei face remarcată oriunde. Dacă îți place să faci mișcare, nu renunța la exercițiile zilnice, pentru că acestea te păstrează în formă, iar bărbații știu să aprecieze un corp bine tonifiat.

Atuuri fizice ale femeii Fecioară

Elegantă și expresivă – așa poate fi caracterizată nativa din Fecioară care știe să își păstreze frumusețea dăruită de natură. Ești o norocoasă, pentru că zodia ta este considerată dintre cele mai atrăgătoare. Atentă la detalii și iubitoare de modă, vei știi să captezi atenția celor din jur prin ținutele tale moderne.

Nativa din Balanță are un zâmbet cuceritor

Conversația dinamică este un atuu la orice întâlnire, dar trăsăturile frumoase ale feței și zâmbetul tău larg te vor ajuta să ieși în evidență, chiar dacă nu beneficiezi de cel mai frumos corp. Dacă ești pasionată de sport, bărbații vor fi cu atât mai mult interesați de tine.

Femeia Scorpion, deosebit de expresivă

Ai trăsături puternice și expresive, iar vocea ta pare caldă și senzuală, chiar dacă folosești un ton cât se poate de neutru. Cu siguranță, știi să captezi privirile bărbaților doritori de cunoștință. În schimb, ar trebui să îți camuflezi privirea rece cu un machiaj smockey-eyes în nuanțe de efect.

Frumusețea unei native din Săgetător

Profilul fin, silueta subțire și picioarele zvelte te recomandă drept o apariție interesantă și multe priviri se întorc după tine. Cu atitudinea ta relaxată și independentă, poți face oricând o nouă cucerire. Mâinile fine și manichiura impecabilă trebuie puse în evidență cu rochii ample și decoltate.

Frumusețea clasică a unei femei Capricorn

Ai o frumusețe clasică și știi să o păstrezi de-a lungul anilor. Bărbia fermă, dar delicată și gura frumos conturată sunt atuurile tale, iar ochii foarte expresivi, cu o privire adâncă pot fi puși în evidență prin sprâncene cu o linie perfectă.

Nativa din Vărsător, deosebit de caldă

Privirea ta caldă și prietenoasă atrage imediat atenția și îți este foarte ușor să te împrietenești cu oamenii. Dar ceea ce iese în evidență este silueta ta senzuală, mai  ales dacă știi să o pui în valoare prin hainele potrivite. Nu te sfii să porți culori la modă, îndrăznețe și nonformiste.

Ce atuuri fizice are femeia Pești

Pune-ți în evidență gleznele fine cu pantofi cu toc și alege un machiaj în culori calde pentru ochii tăi mari și frumoși. Se spune că privirea alunecoasă a nativei din Pești face victime! Cu minimă îngrijire, părul tău des și frumos poate capta toate privirile.