Este cuceritor, dar este și empatic

Spre deosebire de Leu, de Berbec sau de Scorpion care privesc dragostea ca pe un teren de vânătoare, bărbatul din Balanță știe că are succes în fața femeilor cu personalitate și nu se complică degeaba. El are pretențiile lui, cere mult de la o femeie, dar este și capabil să ofere mult, atât sentimental, cât și spiritual. Nativul Balanță este empatic și nu cucerește o femeie doar de dragul trofeului.

Bărbatul din Balanță iubește ordinea și curățenia

Acest nativ se numără printre cei mai ordonați și curați bărbați din zodiac, mai ales dacă a fost crescut într-o familie care prețuia curățenia. Totul trebuie să fie echilibrat în jurul lui, totul trebuie să fie curat, ordonat, pus la locul lui, mâncarea delicioasă, bucătăria bine aerisită și casa cât mai spațioasă. Balanța iubește lumina, soarele, plantele, aerul curat și parfumurile discrete.

Nativul Balanță poate fi un tată excelent

Cu toate regulile și pretențiile lui, bărbatul din Balanță poate fi un amant și un soț foarte bun și un tată excelent. Dacă este atașat de familie, dacă este la rândul lui bine educat și are o carieră, el va impune anumite restricții copiilor, le va impune o anumită disciplină pentru a ajunge la rezultate excelente la școală. Îi va face plăcere să se ocupe de studiile lor, îi va ajuta pas cu pas și copiii lui vor realiza chiar mai multe decât tatăl.