Cinci zodii vor avea ghinion în dragoste, anunță horoscopul din luna octombrie, dacă nu oferă mai multă încredere, afecțiune și empatie în relația de cuplu. Poate fi vorba de nativi care au relații tensionate și se gândesc de multă vreme la despărțire, dar poate fi vorba și despre nativi care nu au încredere să se implice mai mult într-o relație de dragoste.

Berbec

Nativii Berbeci riscă să rămână singuri în luna octombrie, dacă nu și-au găsit până acum jumătatea, deoarece nu au încredere în persoanele care încearcă să se apropie de ei. Berbecii au nevoie de mult timp pentru a-și dezvălui sentimentele și pentru a se simți confortabil alături de altcineva.

Leu

Dacă ești singură, este de vină doar tendința ta de a domina relația de cuplu. Un bărbat se poate simți intimidat în prezența ta, dacă ceri prea mult de la început. Puțini pot ține pasul cu tine, aflată mereu în căutarea unor activități și distracții noi. Dacă ai nevoie de mai multă libertate în luna octombrie, atunci nu te implica în nicio relație.

Fecioara, singură în luna octombrie

Dacă vei continua și luna aceasta să fii pretențioasă cu cei din jur, îl vei alunga pe singurul bărbat interesat să te cunoască. Ești prea analitică și faci tot posibilul să afli totul despre celălalt chiar de la început. Nu poți avea o relație de lungă durată, decât dacă celălalt va accepta firea ta sceptică.

Săgetător

De multe ori, față de partenerul de cuplu ai atitudinea că ți se cuvine totul și că el trebuie să te iubească necondiționat. Norocul tău că ești optimistă și generoasă, ceea ce îl atrage în mod irezistibil, dar dacă forțezi nota există pericolul să plece.

Capricorn

La începutul unei noi relații, ai tendința să te refugiezi în lumea ta și îi dai impresia celuilalt că nu știi ce vrei. Pe de altă parte, tu pui accentul numai pe tine însăți, iar o persoană care te iubește simte imediat că nu știi cum să te dăruiești. Încearcă să comunici deschis cu celălalt.

sursa foto: 123rf.com