Leii pot fi aroganți și nepăsători

Obișnuiți să lupte și să iasă la liman orice ar fi, încrezători în forțele lor și rezistenți, Leii sunt adesea neiertători și aroganți cu persoanele mai slabe din jurul lor. Sau cu cei care nu sunt interesați de bani, de succes și de faimă. Ei confundă succesul cu valoarea și de multe ori nici nu realizează că ceea ce au obținut este doar un câștig efemer.

Nativii Lei sunt mândri, chiar și atunci când greșesc

Este aproape imposibil să convingi un Leu să admită că a greșit. Și nici după ce l-ai convins, nu va recunoaște față de alții că a greșit. Ba chiar va încerca să întoarcă lucrurile în favoarea lui și să spună că a greșit intenționat. Leul o ține pe a lui, ridică fruntea cu mândrie, fără să se uite în jur pe cine jignește… și numărul prietenilor scade.

Zodia Leu are o părere prea bună despre ea

Indiferent ce realizări deosebite au cei din jur, Leii sunt convinși că ei pot mai mult. Ei vor avea mai mulți bani, mașini mai scumpe, case mai mari, căsnicii mai fericite și tot așa… Au impresia că sunt prea deștepți și prea întreprinzători, ca să nu fie deasupra celorlalți. În general, au o părere prea bună despre ei, care nu reflectă întotdeauna realitatea.

Nativii Lei sunt ahtiați după bani

Este adevărat că le place puterea și le place să conducă, indiferent cât de mică sau mare e lumea lor. Dar Leii mai au un defect care enervează pe toată lumea. Sunt împătimiți după bani și fac orice să câștige mai bine, să afișeze o bunăstare de invidiat și o viață plină de evenimente fericite.

Se bagă în sufletul omului și vor să controleze tot

Cine a cunoscut îndeaproape pe cineva născut în zodia Leu nu poate să nu ne dea dreptate. Leii sunt foarte băgăcioși. Se bagă în viața personală a persoanelor apropiate, dau ordine, iau ei decizii în locul lor, fac liste cu priorități, le dau lecții și sfaturi care nici nu ajută la nimic. Le place să se bage în sufletul oamenilor și să le afle toate secretele și eșecurile pentru a-i domina.