Fiecare dintre noi simțim de la bun început când trebuie să ne ferim de anumite persoane, iar zodiacul ne poate da indicii despre zodiile care ne pot face rău de-a lungul vieții.

Nativii Raci sunt destul de toleranți, cu toate acestea există câteva zodii pe care trebuie să le evite. Nu se pot înțelege cu ele nici în plan profesional, nici personal. Cu nativii din aceste zodii, Raci nu pot avea relații echilibrate de amiciție și prietenie, cu atât mai puțin relații de dragoste. Dacă se îndrăgostesc de nativii acestor zodii, relațiile sau căsniciile lor vor fi mereu sub semnul tensiunii și al conflictelor.

Taurul și Racul, o relație pe spini

Puțin probabil ca Taurul să se îndrăgostească de un nativ din zodia Racului, chiar dacă amândoi sunt familiști convinși. Pot avea câteva lucruri în comun, dar Taurul nu va da curs niciodată capriciilor și dorințelor Racului. Pentru nativul din zodia Rac o relație cu un Taur nu îi poate aduce decât gelozie, nesiguranță și neîncredere.

Taurul nu oferă destul, astfel încât partenerul Rac să fie liniștit și să se bucure de o viață de cuplu echilibrată. Este mult mai bine pentru amândoi să se evite, deoarece vor avea probleme din ce în ce mai mari în intimitate și vor sta ca pe spini, întrebându-se dacă celălalt iubește cu adevărat.

Săgetătorii și nativii Raci, incompatibilitate totală

După cum arată zodiacul, cele două zodii sunt atât de diferite, că nu există șanse să se atragă una pe cealaltă. Mai mult decât atât, nativii Raci este bine să evite orice relație cu Săgetătorii, fie ea profesională, amicală sau de dragoste. Nu se vor înțelege sub nicio formă! Nu poate fi decât o relație toxică, în care Racul va suferi tot timpul.

Săgetătorii nu au timp de micile capricii ale Racilor, nu sunt stabili și nici familiști. Iar nativii Raci au nevoie de multă afecțiune, sensibilitate și stabilitate, ceea ce le lipsește Săgetătorilor. Nici ca prieteni nu se vor înțelege prea bine. Au preocupări complet diferite și vor intra adesea în conflicte, pentru că susțin principii opuse.

Vărsătorul și Racul, ignoranță pe toate planurile

Racul nu poate fi decât nefericit într-o relație cu un Vărsător. Cel din urmă nu îl va înțelege, nu va fi alături de el și va sfârși prin a-l ignora. O asemenea relație nu poate fi decât una superficială, în care Vărsătorul va rămâne alături de Rac doar pentru că acesta îi îndeplinește anumite nevoi. Dar niciodată nu va oferi dragostea și afecțiunea profundă pe care o dorește Racul.

Vărsătorul se implică în relațiile pasionale doar cu oameni cu care poate împărtăși interese comune. Iar Racul nu este deloc o zodie cu care să aibă ceva în comun. Din contră, sunt atât de diferiți încât ar fi bine să se ignore. Nici ca simpli amici sau colegi nu pot avea relații bune. Pur și simplu vorbesc limbi diferite!