Echinocțiul de primăvară din 2020 este marcat de conjuncția dintre Jupiter și Pluton în Capricorn, ceea ce înseamnă că poate aduce șanse bune pentru cei care muncesc cu sârguință la proiectele lor. Pe de altă parte, Venus și Luna arată probleme în ceea ce privește câștigurile, resursele și relațiile de dragoste… dar lucrurile întotdeauna se îndreaptă. Iată și cele trei zodii care vor avea mai mult noroc după echinocțiu și ce surprize le așteaptă.

Zodia Berbec, speranțe noi și iubire

Soarele va intra în zodia Berbecului după echinocțiul de primăvară din 2020, din data de 20 martie. Odată cu el, se va simți o energie benefică asupra unor sectoare ale vieții care sunt foarte delicate pentru nativii Berbeci și anume relațiile cu prietenii și dragostea. Berbecii vor fi mai activi, mai hotărâți, mai implicați, vor fi mai atenți la partenerii lor de cuplu și vor reuși să repare o parte din greșelile pe care le-au făcut. Dragostea se va întoarce în viața lor!

Zodia Scorpion, noi pasiuni și preferințe

Echinocțiul de primăvară 2020 aduce pentru Scorpioni șansa să descopere noi lucruri atractive, pasiuni, hobby-uri, activități interesante care pot fi făcute fără investiții mari. Viața tuturor se schimbă, din cauza epidemiei, dar Scorpionii care oricum sunt mai singuratici vor găsi mai multe lucruri de făcut de acasă, decât dacă stăteau toată ziua la birou. Iar unele dintre ele pot fi profitabile în timp.

Zodia Pești și echinocțiul de primăvară din 2020

Soarele se va muta în cea de a doua casă a zodiacului pentru semnul Peștilor, și anume Casa resurselor financiare, a valorilor, dar și a pasiunii și a iubirii. Se pare că mulți nativi din zodia Peștilor vor avea șansa să obțină acum ceea ce își doreau de ceva vreme și mai ales să se bucure de acest lucru alături de partenerul lor de cuplu.

foto: 123rf.com