CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Blugii ne ocupă destul de mult spațiu prin dulapuri, mai ales când strângem câte 5 sau 6 perechi în garderobă. Iată cum să împachetezi blugii să ocupe cât mai puțin spațiu în șifonier sau în bagaje atunci când pleci în călătorie.

Învață cum să împachetezi blugii să încapă într-un sertar

Dacă nu mai ai suficient spațiu pe umerașe sau pe etajerele din șifonier, poți depozita blugii într-un sertar încăpător. Urmărește clipul nostru și vei vedea cât de ușor este să împachetezi blugii într-un colet compact și mic, ușor de depozitat într-un sertar. Așa salvezi foarte mult spațiu în șifonier, iar blugii stau bine întinși, deoarece nu se șifonează, dacă sunt împachetați corect.

Cum împachetezi blugii pentru bagaje

Dacă îți iei haine în troller și tot felul de cosmetice, accesorii, cabluri și alte obiecte utile, când pleci în vacanță, ai nevoie ca blugii să ocupe cât mai puțin spațiu și să stea bine împachetați tot drumul.

Urmărește clipul nostru să vezi cum poți împacheta blugii pentru troller sau pentru rucsac, astfel încât să nu se desfacă când scoți alte obiecte din bagaje. Bine împachetați sau rulați, blugii vor ocupa puțin spațiu și nu te încurca atunci când scoți alte obiecte din bagaje. Odată ajunsă la destinație, este suficient să îi scoți și să îi intinzi pe un umeraș și vor fi gata de purtare, deoarece blugii nu se șifonează ca alte haine!