Uită de mesele la ore fixe şi de preparatele care necesită gătire. Dieta noastră îţi promite pierderea, în funcţie de organism, a 3-5 kilograme într-o singură săptămână. Rezultatele se vor vedea rapid, iar tu vei avea o dublă satisfacţie: aspectul fizic pe care ţi-l doreai, dar şi timpul pe care îl obţii în favoarea ta, deoarece nu este nevoie să pregăteşti supe ori alte preparate pentru dietă.

Totuşi, reţine! În cazul acestei metode de îndepărtare a surplusului de kilograme, este indicat să faci pauză după o săptămână. Dacă doreşti să mai slăbeşti, poţi relua regimul, însă numai după perioadă intermediară de cel puţin trei săptămâni.

Ziua întâi
Mic dejun: 125 ml iaurt, 50 g cereale integrale, o linguriță de miere.
Prânz: 100 g şuncă de Praga, o roşie, un ardei gras, o lipie graham.
Gustare: două felii de ananas.
Cină: 100 g peşte la grătar cu lămâie, 200 g salată verde.

Ziua a doua
Mic dejun: un pahar suc de grepfrut şi 2 biscuiţi din făină integrală.
Prânz: 100 g brânză, două felii pâine graham, doi morcovi.
Gustare: un măr.
Cină: două felii jambon, o lipie graham, salată din două roşii cu verdeață și o linguriţă de ulei de măsline.

Ziua a treia
Mic dejun: 50 g nuci, 125 ml iaurt, 25 g cereale integrale.
Prânz: 100 g jambon, salată de spanac cu lămâie și o lingură de ulei şi lămâie, două felii pâine graham.
Gustare: un grepfrut.
Cină: paste integrale cu sos proaspăt de roşii şi frunze de busuioc.

Ziua a patra
Mic dejun: un grepfruit cu 2 biscuiţi din făină integrală.
Prânz: o felie de brânză, două roșii cherry, o lipie graham.
Gustare: un măr.
Cina: doi cartofi fierţi cu brânză rasă deasupra și salată verde/spanac cu lămâie.

Ziua a cincea
Mic dejun: 50 g migdale, un pahar suc de grepfruit cu pulpă de fruct.
Prânz: 100 g piept de pui, salată de lăptuci cu o linguriţă de ulei de măsline şi două roşii.
Gustare: o banană.
Cină: 150 g de friptură din carne de viţel, o salată verde cu puțin ulei de măsline.

Ziua a șasea
Mic dejun: 125 ml iaurt, 50 g cereale integrale, un măr.
Prânz: 250 g salată cu ton și porumb, ou fiert, salată verde.
Gustare: un măr.
Cină: paste integrale cu sos proaspăt de roşii şi frunze de busuioc.

Ziua a șaptea
Mic dejun: un grepfruit cu 2 biscuiţi din făină integrală.
Prânz: o felie de brânză, două roșii cherry, o lipie graham.
Gustare: un fruct la alegere.
Cină: doi cartofi fierţi cu brânză rasă deasupra și salată verde/spanac cu lămâie.

 

Credit foto:

Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri