După mai multe relații eșuate, aceasta și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alin Boroi. A fost deja cerută de soție și a spus ”da”, iar acum așteaptă nunta, dar și un bebeluș, ”cât mai repede”.

Dacă în ceea ce privește nunta graba nu e așa de mare, actrița în vârstă de 34 de ani își dorește să devină mamă chiar anul acesta. ”Da! Ne dorim foarte mult un copil şi sperăm că va veni cât mai repede. Nu m-am gândit la asta (la nuntă – n. red.). Nu amân nimic, ci pur si simplu nu am găsit momentul potrivit!”a declarat Diana Dumitrescu pentru Cancan.ro.

În toamna anului trecut, vedeta declara că va îmbrăca, probabil, rochia de mireasă în 2018. ”Probabil că la anul, nu e sigur, adică noi nu ne grăbim. Nu ştiu, asta mai mult pentru actele copilului, probabil că am semna actele”, spunea ea atunci.

Neînțelegeri legate de nuntă

În timp ce Diana Dumitrescu își dorește o nuntă intimă, doar cu familia, viitorul ei soț vrea ca totul să fie ca la carte, grandios. ”Ştii rochia aia foarte decoltată şi cu trenă lungă? Eh, aşa vrea”, mai declara ea atunci.

Diana Dumitrescu nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Diana Dumitrescu a divorțat de Ducu Ion în 2013, după patru ani de căsnicie. El şi-a refăcut repede viaţa alături de actriţa Ioana Blaj, cu care are un copil. În cazul Dianei, lucrurile au stat un pic altfel. La doi ani de la divorț, aceasta declara: ”Nu mi-e dor de acel Ducu care mi-a fost soţ. Am luptat destul pentru casnicia mea. Am făcut tot ce am putut face ca să meargă.

A fost cel mai mare moment de deznădejde. Știam unde sunt bubele, unde sunt problemele. Am învățat singură. Îmi doresc mult să fiu iubită”spunea atunci actrița într-o emisiune TV.

Tot atunci recunoștea că cea mai mare problemă era singurătatea. ”Tânjesc după viitor. Una dintre cele mai mari temeri, pe care încerc să o înfrunt, este singurătatea. Mi-e frică de singurătate. Viaţa mea e agitată şi uneori am nevoie de un respiro. Dar uneori, când vin acasă şi nu e nimeni, nu e bine”, mai afirma vedeta.

Vezi și Andreea Marin se pregătește să devină din nou mamă! Anunțul a fost făcut chiar de vedetă

Citește și: