Arran MacLawry nu vrea decât puțină distracție înainte de a se căsători cu soția aleasă de părinții săi. O găsește rapid la un bal mascat în persoana unei ”vulpițe” cu părul roșu și trup divin. Totul pare perfect, până descoperă că frumoasa este chiar nepoata Marelui Campbell, conducătorul clanului rival.

În ciuda faptului că este conștient că o relație între ei ar însemna un dezastru, Arran nu-și poate lua gândul de la strălucitoarea Mary Campbell. Este atât de diferită de fetele care până acum îi cădeau la picioare fără niciun efort din partea lui.

Citește și: Joc periculos de Sandra Brown, un colet misterios aduce doi oameni împreună 

Un scoțian irezistibil și fructul interzis

Crescută cu povești teribile despre sălbăticia celor din clanul MacLawrys, Mary este uimită să realizeze că bărbatul frumos și puternic cu care dansează la balul mascat este unul dintre ei. Dușmanul nu ar trebui să aibă un piept atât de puternic și un zâmbet atât de atrăgător. Curiozitatea înnăscută, dar și atracția fructului interzis o fac pe fată să cedeze. Totuși, știe că este promisă altuia… Dar flacăra care îi leagă îi face să fugă împreună, cu ambele clanuri pe urmele lor.

Oare este doar o scânteie care se va stinge curând sau este o iubire care merită asumarea oricărui risc? Citește Un scoțian irezistibil de Suzanne Enoch. Cartea face parte din seria ”Scoțieni nestăpâniți” și apare vineri, 23 aprilie, în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Primul roman sin seria ”Scoțieni nestăpâniți” este Diavolul poartă kilt de Suzanne Enoch