Julietta Conte crede că este foarte diferită de surorile ei. Cu toate că ele trăiesc povești de dragoste de vis alături de soții lor bogați, Julietta nu dorește să se căsătorească. Mai ales, nu cu un milionar.

Citește și: Căsătorie fără voie de Jennifer Probst

Căsătoria nu e pe placul ei

Chiar dacă surorile ei au găsit fericirea maritală alături de milionari, Julietta consideră că stilul acesta de viață nu este pentru ea. Este mult prea ocupată și pasionată de afacerea familiei, brutăria La Dolce Famiglia. Munca este pasiunea ei, iar apartamentul ei șic din Milano este sanctuarul ei. Totul este perfect până apare Sawyer Wells. Este un bărbat misterios și fermecător, care o atrage cu o ofertă irezistibilă: un parteneriat exclusiv cu lanțul său internațional de hoteluri de tip boutique. Totodată, este primul după mult timp care îi face inima să bată din nou.

Citește și: Teama de căsătorie afectează relația

Un parteneriat fierbinte neașteptat

Julietta a avut partea ei de dezamăgiri în dragoste, așa că nu vrea să o pățească din nou. Iar să aibă încredere în prietenul cumnatului ei, pare să nu fie cea mai bună idee. Totuși, pentru un motiv necunoscut ei, bărbatul o face să viseze la lucruri de care nu se mai credea în stare, doar cu o privire aruncată în sala de conferințe. Dar oare va pune în pericol o ocazie unică în viața ei, aceea de a duce afacerea familiei la nivel global? Va amesteca afacerile făcute cu sânge rece cu flăcările pasiunii?

Citește Un parteneriat fierbinte de Jennifer Probst pentru a afla răspunsul la aceste întrebări și pentru a petrece câteva ore în compania unei cărți care te va încânta. Volumul apare vineri, 7 mai 2021, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.