Pasiunea unui scoțian de Suzanne Enoch spune povestea Rowenei MacLawry, sora mai mică a lui Ranulf și a lui Arran. De când se știe, Rowena a fost îndrăgostită de Lachlan MacTier, bun prieten cu frații săi.

Adolescenta face tot posibilul să apară în calea tânărului scoțian. Apoi, roșește, spune cuvinte fără rost și încearcă în mod stângaci să se facă iubită. Bărbatul s-a săturat până peste cap de atenția nedorită din partea micuței.

Pasiunea unui scoțian e de nestăpânit

Dar urmăritul devine urmăritor. Rowena fuge la Londra, hotărâtă să-l uite pe Lachlan în vârtejul balului în sezonul ei de debut. Se întoarce, trei luni mai târziu total schimbată. Este deja o femeie sofisticată, căreia nu-i mai pasă deloc de pasiunea din adolescență. Abia dacă mai are accent scoțian. Se îmbracă după ultima modă din Londra și Paris și are aerul că lumea e a ei. Frumusețea ei a înflorit. Câțiva tineri aristocrați englezi care au ajuns la Ediburgh doar pentru a fi prin preajma ei și se bat pentru a-i cuceri inima.

Citește și: ”Sărutul sorții”, un roman de excepție semnat Mary Jo Putney

Pasiuni reînviate

Pasiunea unui scoțian pare să fi apărut prea târziu. Domnița Rowena nu mai pare interesată deloc de nobilul purtător de kilt. Pare că are lucruri mai bune de făcut decât să-l urmeze peste tot ca un cățeluș, așa cum făcea în trecut. Dar Lachlan s-a îndrăgostit până peste urechi de cea pe care până nu demult a ignorat-o. Acum, ar face orice să o cucerească. Oare Rowena se preface că îl disprețuiește sau a pierdut-o pentru totdeauna?

Citește Pasiunea unui scoțian de Suzanne Enoch pentru a afla dacă Lachlan mai are vreo șansă la inima Rowenei. Cartea apare vineri, 28 mai 2021, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Alte volume din seria ”Scoțieni nestăpâniți” de Suzanne Enoch:

Un scoțian irezistibil de Suzanne Enoch

Diavolul poartă kilt de Suzanne Enoch