O alegere imposibilă este volumul cinci al îndrăgitei serii scrise de Susan Elizabeth Philips: ”Pasiuni Texane”.

O alegere imposibilă și un mire trădat

Lucy Jorik este fiica unui fost președinte al Statelor Unite și a uneia dintre cele mai faimoase femei care au existat vreodată. Urmează să se mărite cu un bărbat perfect, Ted Beaudine, nu mai puțin vestit și bogat. Nunta anului în micul oraș Winette din Texas va fi una fastuoasă și va aduce laolaltă vedete, actori, sportivi și locuitori entuziaști. Totul pare perfect, dar…

Domnișoara de onoare, Meg Koranda este hotărâtă să-și salveze prietena de ceea ce crede că este o alegere greșită. Meg e hotărâtă să nu o lase pe Lucy pradă unei căsnicii care îi va aduce nefericirea. Astfel, cel mai așteptat eveniment al anului se transformă într-un fiasco. Mireasa face o alegere imposibilă și își părăsește mirele în fața altarului. Toată lumea e furibundă, iar Meg devine cea mai detestată persoană din Winette. Mașina i se strică, nu mai are bani și are de înfruntat un mire foarte furios.

Iată toate titlurile apărute până acum în colecția CĂRȚI ROMANTICE!

O iubire incredibilă

Fără un loc unde să stea, abandonată de familie și de prieteni, Meg rămâne blocată într-o situație care pare fără ieșire. Este convinsă că mai rău nu se poate, când se întâmplă ceva total neprevăzut: se îndrăgostește de Ted și se lasă sedusă de el. Dar oare bărbatul o dorește doar pentru o noapte sau iubirea oarbă îi joacă o festă neașteptată?

Citește O alegere imposibilă de Susan Elizabeth Philips pentru a afla cum se va rezolva o astfel de situație încurcată. Oare cum va reacționa Lucy? Cartea apare vineri, 16 aprilie 2021, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Alte volume din seria Pasiuni Texane:

”O lady rebelă” de Susan Elizabeth Philips, aristocrata pusă pe șotii

Prima doamnă deghizată. Un roman de Susan Elizabeth Phillips

”Găsește-mi perechea” de Susan Elisabeth Philips. Norocul în dragoste se poate cumpăra?