O vară la ferma bunicilor săi din  South Dakota nu este pe placul lui Cooper Sullivan, un băiat de 11 ani. Totul devine mai ușor de îndurat atunci când o cunoaște pe fiica vecinilor, Lil Chance, cu care începe să se joace. Black Hills începe să nu mai fie un loc așa de plictisitor. Chiar și călăria începe să devină ceva plăcut alături de noua sa prietenă.

Aventuri la Black Hills

În fiecare an, Coop își vizitează bunicii la Black Hills, iar prietenia lui cu Lil se transformă din amiciție copilărească în dragoste adolescentină. Jocurile lor inocente ajung la săruturi furate și la ocheade cu înțeles. Totuși, a aventură terifiantă îi va unii mai mult ca orice: descoperirea unui cadavrului unui excursionist.

Regăsire

Anii trec, iar Lil își urmează visul de a deveni biolog și de a proteja natura din zona unde s-a născut. Coop se împotrivește tatălui său care ar dori să urmeze Facultatea de Drept și să devină asociat la firma familiei sale. 12 ani mai târziu, soarta îl aduce din nou la Black Hills. Coop își abandonează cariera de anchetator la Poliția din New York pentru a avea grijă de bunicii săi și de fermă. Lil tocmai se întoarce și ea pentru a se ocupa de refugiul pentru animale sălbatice Chance Wildlife Refuge.

Citește și: Curenții din adâncuri de Nora Roberts. Secrete din trecut și dragoste împărtășită

Pericole la Black Hills

Ceva sau cineva pare să o urmărească de aproape și încearcă să-i strice planurile. Atunci când micile hărțuieli și glume proaste se transformă în acte de distrugere și amenințări cu moartea, Coop nu poate să stea de o parte. Începe o investigație pentru a o apăra pe femeia iubită de pericol. Începe să creadă că lucrurile stranii de acum au legătură cu crima nerezolvată din trecut. Amândoi cunosc pericolele care se ascund în pădurile din Black Hills. Acum, ei trebuie să coopereze pentru a-și salva nu doar iubirea regăsită, ci și viața.


Dezleagă și tu Misterul de la Black Hills. Volumul îndrăgitei scriitoare Nora Roberts apare vineri, 4 iunie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Alte cărți de Nora Roberts:

”Oriunde ne duce timpul” de Nora Roberts – pericole și iubire incendiară

Dansează în ritmul inimii de Nora Roberts. Balerina și omul de afaceri

”Îmblânzind-o pe Natasha” de Nora Roberts, un roman de dragoste așa cum îți doreai să citești