Sex simbolul cu voce răvășitoare și picioare perfecte are în palmares două Oscaruri, patru foști soți și o legiune de iubiți. Nu există niciun secret din cetatea filmului și niciun scandal pe care să nu-l fi cunoscut. Acum, Eve este hotărâtă să-și scrie memoriile și să dezvăluie tot ce știe, iar întregul Hollywood o roagă să nu facă asta. Dar Eve are propriile motive… Iar ce are de spus sunt doar… minciuni adevărate.  

O biografie zbuciumată

Julia Summers este biografa pe care Eve a ales-o ca să-i spună povestea. Tânăra are un șoc trecând de la la viața liniștită pe care o ducea în Connecticut la strălucitorul Beverly Hills. Julia nu dorește să se afle în centrul atenției, dar își iubește munca. În plus, are nevoie de bani pentru a construi o casă în care să locuiască împreună cu fiul ei de 10 ani. Cine ar putea refuza o șansă care vine o dată în viață?

Citește și: Secrete și minciuni de Nora Roberts. Umbre din trecut îi amenință fericirea

Minciuni adevărate și pericole reale

Lucrurile se complică odată cu apariția elegantului fiu vitreg al lui Eve, Paul Winthrop. El îi va pune la încercare hotărârea de a se concentra doar pe munca ei, precum și pe cea de a nu mai acorda niciunui bărbat încrederea și inima ei. În plus, Julia va vedea pe pielea ei cât de departe pot merge dușmanii lui Eve pentru a împiedica publicarea cărții, iar bătrâna doamnă are încă un ultim secret întunecat de împărtășit. Este unul care îi va schimba total viața și viitorul Juliei, asta dacă va mai putea să aibă unul.

Citește Minciuni adevărate de Nora Roberts. Cartea te va pasiona și va face timpul să treacă rapid oriunde te-ai afla – la plajă, la munte sau în drum spre serviciu.

Alte cărți de Nora Roberts:

Curenții din adâncuri de Nora Roberts. Secrete din trecut și dragoste împărtășită

Aproape de Paradis de Nora Roberts – Jurnalistul și văduva bogătașului corupt

”Lacrimile lunii” de Nora Roberts. Atunci când muzica devine dragoste…