Marea evadare de Susan Elizabeth Phillips este urmarea cărții ”O alegere imposibilă”, dar te poți bucura de ea și dacă nu ai savurat volumul precedent.

Lucy Jorik este campioană în a face pe plac familiei sale pe care o adoră. Nu este surprinzător, deoarece mama ei este una dintre cele mai faimoase femei și nu ar supăra-o pentru nimic în lume. Dar acum Lucy a făcut exact asta. Și chiar în ziua nunții ei cu bărbatul perfect, în opinia rudelor sale.

Marea evadare din fața altarului

În loc să-i spună „Da” domnului irezistibil, Lucy fuge din fața altarului. Își schimbă rochia de mireasă cu roba unui corist și pleacă alături de prima persoană dispusă să o ajute: un motociclist care poate concura pentru rolul celui mai nepotrivit bărbat.

Zboară în necunoscut cu un străin plin de tatuaje, care nu are nimic în comun cu existența ei privilegiată de până acum. Marea evadare a început. În timp ce toată lumea o caută, Lucy își dă seama repede că bunele sale maniere obișnuite nu reprezintă o apărare împotriva unui bărbat care a ridicat grosolanul la o formă de artă. Lucy trebuie să devină mai dură, iar asta repede.

Citește și: ”Îndrăznește să rămâi” de Carly Phillips. Un cuplu neobișnuit

Regăsire de sine

Marea evadare o duce la casa lui de pe o plajă pustie. Aici, ea speră să se regăsească. Aici încearcă să descopere secretele acestui bărbat care știe atât de multe despre ea, dar nu dezvăluie nimic despre sine. Pe măsură ce zilele fierbinți de vară se desfășoară printre brize parfumate și furtuni bruște, ea va întâlni și un apicultor frumos și tulburat, un băiat înspăimântat, o regină malefică din zilele noastre și o pasiune care i-ar putea schimba viața pentru totdeauna.

Marea evadare de Susan Elizabeth Phillips  spune povestea amuzantă, emoționantă, încântătoare a unei tinere care își caută destinul. . . și a unui bărbat trecut prin multe care nu crede în a doua șansă. Cartea apare vineri, 11 iunie 2021, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Alte cărți din seria Pasiuni texane:

O alegere imposibilă de Susan Elizabeth Philips

”O lady rebelă” de Susan Elizabeth Philips, aristocrata pusă pe șotii