Lady Perdita Selby, poreclită Poppy de către prietenii și familia ei, l-a cunoscut pe bărbatul visurilor sale la o petrecere fabuloasă de Crăciun la Paris. Magia unei nopți o face să creadă că și-a găsit ursitul. Este sigură că îl va iubi pentru totdeauna. Toată lumea este de acord că amândoi vor forma o pereche demnă de invidiat.

Iată toate titlurile apărute până acum în colecția CĂRȚI ROMANTICE!

Magia unei nopți nu ține o viață

Ducele de Fletcher este fermecător și pare că este alegerea perfectă pentru tânăra englezoaică inocentă și uluitor de frumoasă. Cununia lor a fost cea mai romantică nuntă pe care aristocrația londoneză a văzut-o vreodată. Patru ani mai târziu, Poppy și Ducele par să trăiască o dragoste ca în povești, dar în spatele ușilor închise se știe că scânteia pasiunii s-a stins de mult sau nu s-a aprins niciodată… Toate ar fi fost bune și frumoase dacă tânăra nu ar fi fost învățată de mama ei că vizitele soțului în dormitorul conjugal sunt doar o corvoadă pe care trebuie să o îndure.

Fletcher este îndemnat de prieteni să-și găsească o amantă, dar el nu dorește să-și piardă femeia pe care încă o mai dorește. Ducele este hotărât să-și recâștige mireasa printr-o stratagemă inedită și să-i ofere o primă noapte de iubire seducând-o într-un mod diabolic. Va reuși magia unei nopți să îi salveze căsnicia?

Citește Magia unei nopți de Eloisa James. Cartea apare vineri, 6 august, și este o lectură potrivită de vacanță, oriunde te-ai afla.

Citește și:

Începe Festivalul de lectură pentru copii NARATIV. Cum facem cititul să fie o plăcere!