Pentru Paris Gibson, emisiunea ei radio populară care se transmite noaptea târziu este atât o evadare, cât și singurul contact real cu lumea exterioară. De când s-a mutat în Austin pentru a uita durerea greșelilor tragice din trecut, ea a dus o viață de singurătate. În viața de zi cu zi, are contact mai mult cu lumea  virtuală.

Tânăra se însuflețește doar în orele emisiunii ”În brațele amurgului”, pe care o găzduiește cu pasiune. Pentru ascultătorii săi fideli, ea este o prietenă înțeleaptă și de încredere. Ea nu numai că preia dedicațiile muzicale, dar ascultă problemele oamenilor care sună noaptea târziu și, ocazional, oferă sfaturi.

Poate fi periculos să te lași ”În brațele amurgului”

Lumea ei tihnită și izolarea autoimpusă a lui Paris este amenințată brutal. Un ascultător – un bărbat care se identifică doar ca „Valentino” – îi spune că sfaturile sale date fetei pe care o iubește au determinat-o să-l părăsească. Acum, el intenționează să se răzbune. Mai întâi, intenționează să-și omoare fosta prietenă pe care a răpit-o. Spune că va face asta în 72 de ore – apoi va veni după Paris.

Citește și: Ziua Izbăvirii de Sandra Brown

Cursă contra-cronometru

Alături de departamentul de poliție din Austin, Paris se aruncă într-o cursă contra cronometru într-un efort de a-l găsi pe Valentino înainte de a-și putea îndeplini amenințarea de a ucide. Spre consternarea ei, descoperă că una dintre persoanele cu care trebuie să lucreze este psihologul criminalist Dean Malloy, un bărbat cu care împărtășește un trecut care a avut un efect catastrofal asupra vieții amândurora. Prezența lui stârnește vechi pasiuni, forțând-o pe Paris să se confrunte cu amintiri dureroase pe care ea dorea să le uite.

Citește ”În brațele amurgului” de Sandra Brown. Vei vedea dacă Paris și Dean reușesc să-l prindă pe potențialul criminal și dacă vor putea să depășească vechile dureri. Totodată, vei vedea că Paris are de înfruntat un răufăcător care nu-i este atât de străin pe cât credea.

Citește și: Brațele încrucișate. Semnificațiile ascunse ale unui gest banal