Curajul unui nou început este primul roman din seria ”Butterfly Bayou”, o serie încântătoare a cărei acțiune se petrece într-o regiune cu același nume din Louisiana, sudul Statelor Unite ale Americii.

Lila are curajul unui nou început

Viața din Dallas a luat o întorsătură tragică pentru asistenta medicală Lila Daley. Asistentă medicală la urgențe într-un mare spital din oraș, Lila își pierde cea mai bună prietenă și colegă. Are nevoie de un nou început. De aceea, se retrage în Papillon (Butterfly), Louisiana, un oraș mic în care nu credea că ar putea fi ceva interesant, dar în care speră să-și găsească liniștea.

Deși vrea să se ocupe cu dedicație de singurul dispensar medical din oraș, este privită cu suspiciune de comunitatea ușor excentrică. Integrarea se dovedește mai dificilă decât și-a imaginat. Adoptă un câine fără stăpân care îi devine, pe moment, singurul prieten.

Citește și: Întâmplări adevărate: „M-am măritat și am divorțat… virgină!”

Tentația unui nou început

În calitate de tată singur, șeriful Armie LaVigne este bine ancorat într-o rutină strictă. Însă noua asistentă reușește să-i dea toată ordinea – și viața peste cap. În scurt timp, Arnie își dă seama că Lila este femeia potrivită pentru el și face orice să-i câștige inima. Dar când trecutul le amenință fericirea, Armie va trebui să decidă dacă are curajul să aibă suficientă încredere în Lila pentru a găsi împreună acel ”au trăit fericiți până la adânci bătrânețe”.

Citește Curajul unui nou început de Lexi Blake. Este o lectură plăcută de vară numai bună de luat cu tine la plajă. Cartea apare vineri, 2 iulie 2021, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și: Noi titluri în Colecția Regală pentru pasionatii de Istoria Romaniei. In fiecare vineri la chioscuri!