Romantismul și entuziasmul sunt la ele acasă în romanul Cucerită până marți de Catherine Bybee. Judy Gardner tocmai a terminat facultatea și este gata să cucerească lumea … dacă reușește să-și găsească un loc de muncă.

Cucerită până marți, dar amenințată cu moartea

Sperând să treacă de la la arhitect aspirant la arhitect celebru și bogat cât mai repede posibil, frumusețea cu părul negru se mută în Los Angeles. Tânăra se mută în casa fratelui ei celebru de la Holywood, Michael Wolfe. Dar este greu pentru Judy să se concentreze asupra muncii, atunci când se află în preajma bodyguardului sexy al fratelui ei. Nu este prima dată când îl vede și este îndrăgostită de el de peste un an. .

Cu corpul său perfect, ochii verzi și zâmbetul fermecător, Rick Evans ar putea avea orice femeie dorește. Dar fostul pușcaș marin devenit gardă de corp o dorește doar pe Judy și adoră atitudinea ei rebelă. Când un ticălos fără chip o atacă pe Judy, Rick nu se va opri la nimic pentru a o proteja pe femeia care i-a furat inima de monstrul care o vânează. Lucrurile iau o întorsătură enașteptată atunci când poliția crede că l-a găsit pe atacator. De fapt, acesta este încă în libertate și pune la cale un plan diabolic: vrea să termine ce a început.

Citește Cucerită până marți de Catherine Bybee pentru a vedea dacă Rick va reuși să-i facă față atacatorului și dacă povestea lor de dragoste va înflori. Cartea apare vineri, 18 iunie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Alte cărți din seria ”Căsătorii neașteptate”:

Singură până sâmbătă de Catherine Bybee, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi

Logodită până vineri de Catherine Bybee, suspans și dragoste

Contract de căsătorie de Catherine Bybee. Nici nu se aștepta să se mărite atât de repede