Jordan a crescut într-un mic orășel american, dar a reușit să aibă o carieră solidă în Elveția și un iubit, Helmut Eckherdt, renumit industriaș. Pare că nu ar putea să-și dorească mai mult.

Citește și: Spectacolul iubirii continuă cu eroi cuceritori în Cărțile romantice de februarie

Dragostea după care tânjește

Helmut este hotărât să o ia de soție, doar ea trebuie să spună ”da”. Nu știe nici ea de ce amână momentul logodnei. Pare să primească răspunsul într-o noapte de vară. Surprins  de o furtuna, seducătorul ziarist Reeves Grant sună la ușa ei rugând-o să-i ofere adăpost. S-a rătăcit pe străzile orașului străin și nu știe încotro să se îndrepte. Cei doi trăiesc o aventură romantică fierbinte, devastatoare pentru echilibrul interior al femeii.

Citește și: Prizonierul iubirii de Sandra Brown, frumoasa exotică și arhitectul

Ce-și dorește inima. Pasiune sau stabilitate

În dimineața următoare, Reeves dispare și Jordan crede că nu îl va mai revedea niciodată. Totuși, destinul îi joacă o festă la care nu se aștepta. Bărbatul reapare în cele mai neașteptate circumstanțe: este chiar fotograful angajat de Helmut ca să-i însoțească peste tot pentru a le face un album foto. Iubitul ei o surprinde anunțând oficial logodna, chiar dacă Jordan încă nu-și dăduse acordul oficial. Iar asta chiar sub ochii lui Reeves.

Ce-și dorește inima de Sandra Brown este drama unei femei care are de făcut o alegere grea, între rațiune și simțire. Va alege siguranța, un bărbat pe care nu îl iubește, dar care vrea să se însoare cu ea, și un altul de care se simte iremediabil atrasă și chiar se îndrăgostește de el, dar care nu dorește decât să trăiască o aventură.